Julklappspelet med en twist

Idag är verkligen en sådan där slömorgon. En riktig söndagsmorgon helt enkelt. Gick upp ganska tidigt men gick ganska snabbt och la mig i sängen igen för att bara slappa och slösurfa runt på internet. Vaknade även med magont så kände att jag inte heller riktigt orkade dra igång och göra något, ville bara få vila magen en stund. 
 
Planerna för dagen är egentligen inte så många, men vi ska byta däck på bilen och städa lägenheten. Jag funderar på att sortera kläder i garderoben också men vi får väl se hur det blir med det. 
 
Igår hade vi lite familjemys med mamma och mina tre systrar. Vi hade en jättemysig kväll. Åt pizza och drack vin och mamma hade gjort en glutenfri kolapannnacotta med nutella och karamelliserade pecannötter. Och jag är ju en riktigt sucker för pecannötter alltså så den var verkligen i min smak! Trots att jag inte är jätteförtjust i pannacotta men den var ändå rikigt god! 
Vi spelade 0-100 och en helt ny twist på julklappsspelet. Vi byte ut julklapparna mot små sure shots. Nu är jag ju verkligen ingen alkoholdrickare men när något smakar bubble fizz (typ världens godaste godis) så kan jag inte låta bli att bli tävlingsinriktade även när det gäller alkohol.
Relaterad bild
 
Jag drack ett glas vin och en små sure shot men där räckte det för mig. Som sagt är jag ingen som direkt är för alkohol, jag gillar varken smaken eller tanken på det. Kan kanske ta upp detta i ett annat inlägg någon gång, tycker ändå det är ett ganska intressant ämne det här med alkohol.
 
Åter tillbaka till kvällen:
Vi hade en jättemysig kväll med mycket skratt men även lite mer seriösa prat om ångest, arbetsplatser och livstidsfängelse. Uppskattar verkligen sådana här dagar, när jag får umgås med min familj och bara ta det lugnt och ha kul.
 
❤De här bilderna är visserligen från en helt annan dag men kolla vilken mysig familj ❤