Snart sommarlov :)

Som sagt var, snart är det sommarlov!  ska bli asgött asså. Förra veckan var jag, Alva och mamma på Gekås, vi skulle köpa avslutningskläder. Hittade 2 fina klänningar men dem satt jättefult på så jag köpte en typ rosa aktig tunika istället.

Vill köpa en elgitarr men först ska jag nog köpa en kamera. Men jag vet inte vilken. någon som har ett tips??

ska snart gå ner och kolla på tv men ska först meddela att min kära mor har lämnat mig i Sverige för att åka till Egypten med sitt jobb :( Jag tycker synd om mig själv. Hon kommer ju vara neger när hon kommer hem!!!

Men nu måste jag dra.

Puss och hej!  <3

Sjuk :'(

stackars lilla mig :( jag mår typ asdåligt!  alltså... jag är asförkyld, ont i halsen och har hemsk hosta :(   dessutom så har vi genrep imorgon. Vi får se om jag kan vara med! men det hoppas jag verkligen. sen har vi typ uppvisning på söndag tror jag.   


jag klarar verkligen inte av det här längre!! Vill bara bli frisk!!!!


Igår fick jag reda på att vi ska spela med vårat band Dr Goblin på Bokkalaset som hålls i skolan :) från början fick vi inte med våran trummis Linnea på detta men nu så har hon gett med sig :)  Bandet består av: Sandra (sjunger), Emelie (sjunger), Jag (bas), Simone (gitarr) , Lollo (gitarr), Elin (piano) och sist men inte minst Linnea (trummor)!     Vi ska spelan låten vi är allra bäst på. The reason av hoobastank. Det ska bli jätte roligt! 
Här är en bild från skolavslutningen i 6:an. Dessvärre är inte alla medlemar med.
Fr.vänster: Jag (linnea j), Simone T, Emelie G och Linnea S!  <3


måste gå nu!   puss och hej <3