Fujifilm Instax Mini 8

När jag fick min första lön förra månaden passade jag självklart på att köpa en ny kamera.
Det fick bli en Fujifilm Instax Mini 8. I rosa såklart. Det är alltså en direktbildskamera (låt er inte luras av att det är en polaroidkamera som många säger, eftersom polaroid faktiskt är ett märke precis som canon eller nikon och inte en viss sorts kamera) som jag endast har tänkt använda vid speciella tillfällen eller tillfällen som är värda att minnas eftersom jag sätter in alla bilder i en bok för att spara och kunna kolla tillbaka på. 
Till exempel som när jag och Pontus firade 2-årsdag. Det är faktiskt värt att minnas. 
 
I vilket fall som helst så gillar jag kameran och dessutom är den ju otroligt söt så det är pluspoäng för det. 
 

2-årsdag och höstpepp

Förra veckan firade jag och Pontus 2-årsdag. Det känns som så mycket längre dock. Minns knappt hur det var utan honom. Kan inte heller såklart tänka mig ett liv utan honom i framtiden heller. 
 
Den första bilden är precis efter att vi blev tillsammans och den andra är på vår 2-årsdag. 
Vi har förändrats ganska mycket. Men jag tror någonstans att vi har förändrats ihop och i ungefär samma takt så förändring är inget dåligt. Tror snarare att det kan vara tvärtom.
 
Förra året firade vi med att elen i Pontus lägenhet försvann så vi var tvunga att få tag på en elektriker eftersom hyresvärden för tillfället inte var hemma. 
I år firade vi med att bara mysa hela dagen. Vi köpte kinamat och bara hade det supertrevligt. 
Dessutom har jag köpt en ny kamera så vi passade även på att inviga den.
 
Älskar honom otroligt mycket. 
 
 
Denna helgen ska jag dock göra något helt annorlunda. Om en stund tar jag bussen till Borås för att möta upp Josefin för jag ska spendera min helg hos henne. Hon har börjat folkhögskola och bor på internat och jag jobbar ofta helg så vi träffas inte så ofta, men nu ska jag i alla fall dit för första gången så vi får väl hoppas att det blir mys. 
 
Är förövrigt så taggad på hösten. Vet inte riktigt varför men tanken på höstfärger, doftljus (ja, jag har spenderat alldeles för mycket pengar på doftljus den senaste månaden) och filtar känns så fruktansvärt mysig. 
Don't judge me, crazy faces är livet. 
 
Hoppas ni får en trevlig helg!
 
 
 

29 Augusti

Hej!
Är jag dålig på att blogga? Svar ja. 
 
Har legat sjuk i flera dagar och tänkt att jag ska blogga eftersom jag har haft skitmycket tid till det. Men har fastnat på youtube varje gång jag börjat istället...
 
Förra lördagen (29/8) kom Emelie, Linnea och Hanna hit i alla fall och vi firade mig lite. (trots att det nu är jättelängesedan jag fyllde år) Det var i alla fall mysigt och vi spelade spel och drack vin och hade det bara trevligt. 
 
Jag lagade mat och det blev helt okej faktiskt! (tro det eller ej) Gjorde en potatis- och zucchinigratäng och stekte lite aubergine, paprika och tofu och så till. 
(ber om ursäkt i förväg för dålig kvalité på bilderna.) 
 
 
Det var i alla fall supermysigt att få träffa dem igen! Har inte träffat dem på jättelänge och Linnea har varit iväg i Norge och jag kunde tyvärr inte följa med när de andra åkte dit och hälsade på henne så det var jättemys att träffas igen. 
 
Nu är det över en vecka sedan och denna helgen har jag bara legat sjuk. Hostar konstant hela tiden. Men har haft disney-maraton hela helgen så jag har i princip bara suttit och kollat på filmer som jag inte har sett sedan jag var liten och det i sig är faktiskt ganska mys, trots att man är sjuk. 
 
Hoppas ni har haft det bra i alla fall och får en bra höst. Jag själv är faktiskt ganska taggad på hösten, endast för att man får ha på sig mysiga kläder och löven är så vackra.