A7x

HAJ
åker strax till Pontus men tänkte snabbt göra ett litet inlägg innan jag gör iordning mig aka inte gör ett skit och ser risig ut. 
 
Avenged var skiiitbra! Sjukligt mycket bättre än vad jag förväntade mig faktiskt. Trodde aldrig jag skulle lipa på en Avenged Sevenfold konsert, men det var sjukligt mäktigt! 
 
Nu ska jag packa iordning mina grejer och försöka göra mig lite fräsch i alla fall! 
PUSSHAJ <3 
 

SWEETIE

14:54, väntar på Mami. Bara några timmar kvar till Avenged Sevenfold! Har finally bestämt vad jag ska ha på mig efter x-antal veckors funderande. 
Notera att jag har försökt platta håret men att det ändå lockar sig på vissa ställen och dt stör mig något enormt. 
Har förövrigt sminkat mig. Ovanligt, ovanligt, ovanligt! Eller aa med eyeliner och ögonskugga då alltså. Brukar mest köra mascara om jag sminkar mig, möjligtvis eyeliner ibland om jag inte har en lat-dag.
 
Men nu far jag strax, tänkte bara blogga lite mitt i stressen.
PUSSHAJ <3 
 
 
 
 

Huvudlöse Nick

Idag vaknade jag alltså av att Pontus slog med kastruller precis bredvid mig. Dock slår det nog inte gången han tänkte göra frukost på sängen och kastade allt över mig i chockhetspoäng. 
 
Insåg sedan att jag var extremt förkyld så har legat i sängen hela dagen typ. Men min underbara Pontus tog hand om mig hela dagen (även fast han också var sjuk, så känner mig lite ego). Tills jag blev lite piggare för en stund sedan och började panika över om jag kommer klara av folkmassan på Avenged Sevenfold-konserten och vad jag ska ha på mig, så nu sitter jag och klipper sönder massa t-shirts för att hoppas få till en fin crop top aka magtröja. 
Har en liten thing för sådana till midjekjolar. Tycker det är cozy. (dagens tanke: ser ut som huvudlöse Nick när jag lutar huvudet så mycket) 
Hur fabulous är jag inte ens liksom..... 
 
Nejmen, jag har fått till några nu tror jag, hoppas jag, är inte säker, men vi kan låtsas det. hahah nejmen är osäker på vissa, men det ska nog bli bra hahha 
Lägger säkert (kanske inte, nivet ju hur jag suger på att blogga) upp bilder på det någon dag snart. 
 
Men nu är jag så fruktansvärt trött och snuvig så jag ska nog lägga mig och somna till en film tror jag minsann. Men har ingen  aning om vilken film isåfall, decisions, decisions... 
Pusshaj <3