Torsdagsstället + charmiga bilder osv

HEJ!
Kom hem relativt sent idag faktiskt, typ... uhmm... okej jag vet inte, men typ 7 kanske?? kanske tidigare, kanske senare! JAG HAR INTE SÅ BRA KOLL! OKEJ! CHILLA!! 
Stannade i alla fall kvar efter skolan med Hanna, och vi plockade ihop grejer till på lördag då vi ska spela lite på UF-mässan. :) trevligt trevligt! hade även en liten genomgång med magister Michael angående mixerbordet och kablar eftersom vi ska klara oss på egen hand! 
 
Efter det hade vi tänk öva lite, det gick ju... bra... det spårade dock ur lite då vi satt och skrattade hela tiden typ! haha! menmen, så kan det gå. 
 
Efter en stund så drog vi till Donken, vårat torsdagsställe numera, och hängde med Pontus och käkade lite. 
Nu är jag sjuuukt trött! haha! så jag tänker bara göra detta blogginlägget sen tänker jag nog sova! 
Kollar igenom massa charmiga cambilder... ibland så undrar man vad som hände med mig egentligen xD 
dat snea händer på bilden längst ner till höger! haha! vinklade dem lite väl mycket kanske xD
Sen när det slutar med att man skrattar åt sig själv så vet man ju att det verkligen är något som har gått riktigt fel någonstans... jag brukar klaga på att det är mami&papi som har uppfostrat mig! hehe! 
Jag bjuder på mig, ni ska vara glada i alla fall att ni får se den riktiga Linnea och ingen tönt som låtsas vara någon annan! haha! 
 
Puss o hej <3 

Korvmacka

HEJ!
Sitter i skolan och har spanska. fast vi har ingen lärare, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska jobba md! haha! så då tänkte jag att jag kan göra ett snabbt blogginlägg tills jag kommer på vad jag ska göra.
hörde precis hur mycket andra folk pluggar... det känns som jag går en rätt chill linje ändå! xD 
 
jag orkade åka till gamling kören igår i alla fall! dock mådde jag illa, och gör lite fortfarande :/ menmen, det var trevligt i alla fall. kören då alltså inte att må illa. men det kanske ni fattade. 
det är såndär konstig illamåendesak. jag känner mig hungrig men har absolut ingen matlust typ.
 
NU KOM HANNA!! Hon äter korvmacka.
NU ska jag jobba! hahaha!
 
hejdååå!! 
kan inte lägga upp en bild för blogg.se cpar :/ 
Puss o hej <3 

megagosig

Det var det fulaste jag sett i hela mitt liv, moder min kom precis in i mitt rum gående som en pingvin med broddar på fötterna! 
Är hemma från skolan idag, mår så sjukt illa :/ 
Igår så gjorde vi typ ingenting i skolan! vi hade estetisk kommunikation där vi övade våran teater/sketch typ. sen skulle vi ha idrott, simning, men eftersom jag inte kan vara i kloret så hängde jag och Pontus i fårtavlerummet! det var trevligt! jag gillar fårtavlerummet. mest för att det är så sjukt lugnt där och det är bara allmänt mysigt :D 
 
Sitter och snackar med mina trevliga classmates på facebook och skype, det är minsann väldigt trevligt! man känner sig lite ensam när man är ensam hemma (that logic) och saknar sina små classmates! men det blir lite mysigare så fort man loggar in på facebook! haha! :D 
 
Käkar lite frulle, man har ingen matlust över huvudtaget. men samtidigt är jag superhungrig! så sjukt irriterande!
nu ska jag bara vila och försöka trycka i mig frullen!
Shit vad mysig bild asså! typ nallebjörn! nee, men åh! älskar den tröjan! megagosig! måste leta upp den!
Puss o hej! <3