Jobb och kattunge

Har inte bloggat på några dagar. Har faktiskt en riktig anledning denna gången. Jag har JOBBAT. Yesbox, jag har fått vikariat på ålderdomshem så jag har gått på introduktion måndag till onsdag. Det har gått superbra och på fredag ska jag vidare till nästa avdelning där jag ska jobba fredag till söndag. Så det är gött. Tjäna pengar är nice. 
 
Men har ju varit supertrött när jag har kommit hem efter jobbet så jag har inte riktigt orkat blogga. Dessutom så har vi fått en liten kattunge i huset som jag inte kan släppa blicken ifrån pga så otroligt söt. 
 
Alva fick nämligen en tidig födelsedagspresent häromdagen som hon döpte till Findus. (Men jag råkar alltid kalla honom Putte av någon konstig anledning...) 
 
Ni måste väl ändå medge att han är rejält söt? Igår lekte han som en galning med min fläta och mitt i hela leken somnade han. Alldeles för charmigt. 
 
Nu ska jag strax åka iväg till Pontus, för har inte träffat honom på hela veckan så det ska bli mys. Och eftersom jag ska jobba hela helgen så får vi passa på nu, är nämligen ledig imorgon så tänkte jag skulle bara slappa då och mysa med Pontus. 
 

Pontus 20år!!

I Söndags fyllde Pontus 20. Men jag har inte bloggat om det än, så jag gör det nu, flera dagar efter, men det är okej. 
 
Jag gjorde i alla fall fruktsallad och te till honom på morgonen och väckte honom med sång och ballonger precis som man ska när någon fyller år. 
 
Senare på dagen försökte jag mig på att göra en tårta. Pontus ville ha en glasstårta så jag gjorde helt enkelt en tårta med marängbotten, glass, grädde, chokladkross och smultron. (veganska produkter förstås, så Pontus skulle bli extra glad) Men det var så fruktansvärt varmt så den blev alldeles missformad och smälte som ni ser på bilden. Men den smakade gott i alla fall. 
 
När vi inte bakade tårta eller hade besök så spenderade vi i princip resten av dagen med att leka med ballonger. Och trots att Pontus fylle 20 och jag fyller 19 i år så kändes det perfekt och alldeles superbra att få leka med ballonger och bara fjanta sig. Vi tom vilade i högar av ballonger lite då och då när vi blev trötta mellan alla barnsligheter. 
 

Sommarfredag 2015

Idag spelade jag och Pontus på Sommarfredag i Örby. Bortsett från att första låten gick riktigt, riktigt dåligt så är jag faktiskt väldigt nöjd för resten av låtarna gick ganska bra och jag satte en av våra egna låtar som heter Sting mycket bättre än jag har gjort vid något live-framträdande innan så det är jag supernöjd över. 
(bild från Markbladet)
(bild från Markbladet)