Nutellakakor

Häromdagen hittade jag ett recept på nutellakakor som jag verkligen var tvungen att testa. 
Här är receptet: (om ni klickar på bilden kommer ni till originalreceptet och bloggen där jag hittade det)
De blev OTROLIGT goda och jag avnjöt de med ett glas med smultronjuice. SÅ HIMLA GOTT! 
 
Definitivt värdigt att prova, men jag tipsar om att göra dubbel sats om ni är flera som ska äta. Jag gjorde väldigt stora kakor och då blev det totalt 9 stycken, så om ni är många som ska äta så gör antingen mindre kakor eller dubbel sats. 
 

skogen

Igår gick jag och Pontus ut i skogen för att leta kantareller eftersom mamma hade lyckats hitta jättemånga. Men vi hittade inte en enda liten svamp. Inte EN ENDA. Visserligen är det väldigt tidigt för kantareller nu, men jag vet flera som redan har hittat jättemycket svamp. Vi hittade som sagt ingen svamp men vi hittade smultron och massa mysiga blommor. Och vi hittade dessutom en väldigt söt stig. 
 
 

Second Hand

Idag var vi på loppis och jag samlade på mig fyra saker. Tre klädesplagg och en vinylskiva. 
Det första plagget är en rutig kjol. Jättefin men är väldigt osäker på passformen. Tycker den är lite för lång så är inte alls säker på om jag kommer använda den. (Men den kostade 10kr så det gör inte så mycket)
Andra plagget är en svart långärmad crop top. Väldigt simpel men överarmarna och axlarna är i mesh (viket bilden inte riktigt visar) så det gör den lite extra snygg. 
Sista plagget är en blommig klänning i skatermodell. And I honestly LOVE IT. Till skillnad från kjolen så passar den här klänningen mig utmärkt. Så himla perfa. 
Den sista jag köpte var en vinylplatta. Simon and Garfunkel - Bridge Over Troubled Water 
 
 
Second Hand är heaven och jag tror jag ska gå in på Ericshjälpen på tisdag för att se om jag hittar ännu mer fynd.