GRRRREAT

Livet för tillfället är väl ganska great! (Läs det försvenskat och med rullande R!) 
Har legat hela morgonen och myst med pojkvännen och Mami har köpt ny tvål som inte luktar kräkningar och den gör händerna SUUUPERLENA!! 
ÅH KOM IGEN LEENA VAD SKULLE VI ANNARS GÖÖÖRA!! Det var min första tanke när jag skrev att händerna blir lena hehe kan bero på att jag och Pontus satt och sjöng den igår när vi spelade wow! 

Påtal om att sjunga, hur går det egentligen med sången Linnea? Joodå, har börjat sjunga när vi har brukspel eller ensemble, vilket är väl lite tvunget. Sen sjunger jag ibland när Pontus har gitarrlektion, så snor jag ett random piano någonstans i skolan. Har inte riktigt kommit igång med ktva, bara lite. Men det kommer, det kommer! Jag känner att jag är på rätt väg nu i alla fall och det känns sjukligt nice! 

Frulle står väl näst på to-do-listan sen åker vi till skolan. 

Pusshaj! <3 

"you're my breast friend"

SUPSUPSUP
 
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Har nyss fyllt på min vattenflaska med VARMT vatten.(!) Det fanns alltså inget kallt vatten!! Sådant här gör mig irriterad. Vill inte dricka varmt vatten juuu, vill dricka KALLT! 
 
Gårdagen spenderades hemma då jag var smått sjuk. ICKE BRA ICKE BRA
Är förövrigt EXTREMT kissenödig men orkar verkligen inte gå och kissa. #lat OMG ANVÄNDE JAG PRECIS EN HASHTAG I MIN BLOGG?!?!?!?!!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!?
 
ÄR LEN SOM EN BABYRÖV I HELA MITT FACE! Med detta vill jag alltså säga: min hudkräm är asnice ok?
 
 
Hur cozy? Min förkärlek till boobs är enorm ok?! 
COZYCOZYCOZYCOZY!!!! <3333 
 
PUSSHAJ <3 

Don't do drugs kiddos

Snälla mami, om du läser det här, snälla köp ny tvål. Jag relaterar endast den till min njurbäckeninflammation > kräkningar. Snälla mami, jag vill inte tänka på att kräkas när jag tvättar mina händer. I'm begging you! SNÄÄÄÄÄLLLAAAAA köp ny tvål när du är och handlar imorgon! JAG ÄLSKAR DIG! <3333333333 
 
Nejmen jag tror jag är sjuk.... eller åtminstone börjar bli. Känner mig helt seg i skallen, har världens fetaste huvudvärk som sträcker sig till ögonen(?) och ont i halsen och min näsa börjar snuva sig.... :/ Pontus verkar ha det likadant, HÄR KIDS! ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT EJ PUSSAS! Aa och don't do drugs kiddos. Det är inte heller bra. 
 
 
Gillar förövrigt honom muchomucho! Och I KNOOOW jag säger det hela tiden, i typ varje inlägg. Men kan liksom inte hjälpa det. BLIR JU SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIGT LYCKLIG AV DEN DÄR MANNEN SÅ JAG VILL SPY! (eller nee, det vill jag endast av den där äckliga tvålen, SNÄLLA Maami köp ny tvål! <3) Han må även ha de vackraste ögonen som existerar, och ganska coola pga ändrar färg. 
 
Nejmen jag har som vanligt inget vettigt att säga. Eller joo! Att inte pussas och att ej ta droger var ju ganska vettigt av mig att säga! (dock är det ganska mys att pussas, dock kan man bli sjuk och det är ej bra!)
Vi får helt enkelt se vad natten har att erbjuda (oj vad tok det lät) och hoppas att jag ej är sjuk imorgon. 
PUSSHEJ <3