5 saker jag är glad över

1. Att hösten är här och jag ligger under mina nya filtar med tända ljus och läser och lyssnar på jazz
 
2. Att jag har spenderat varje dag i x antal veckor med mannen som alltid lyckas göra mig lycklig 
 
3. Att jag har nyfärgat hår (är ej meganöjd med resultatet med känslan är underbar)
 
4. Att jag faktiskt har lust att blogga 
 
5. Att kunna säga "jag älskar dig", verkligen mena det och få samma tre ord tillbaka. 

Är på sådär überlyckligt humör just nu så det är sjukt! Är verkligen på topphumör! Vill bara kramas och mysa med mina filtar och dricka varm choklad! 
Snor Pontus bild från hans blogg bara för att jag tycker den är extremt charmig och mannen på bilden gör mig såhär glad: iaushdfilhuiuqyohwelksajfdplkldsnvailsjkvnsdjkhfbvkjhbfaljdfnlajsn 
 
Nu ska jag gå tillbaka till bokläsning! 
HA EN UNDERBAR KVÄLL!
PUSSHEJ <3 

VÄRLDENS MYSIGASTE FILTAR

SHOOO
 Har beställt hem ett par überfina höstkängor nu! just saying!
I freadags var jag, mami, papi, muschen och Pontus på Gekås. det var en pina. hahah nejmen så tråkigt och gå omkring där ändå! köpte i alla fall 2 koftor typ, strumpbyxor, underkläder, mössa, vantar, halsduk, mobilfodral och det bästa köpet någonsin: VÄRLDENS MYSIGASTE FILTAR!! 
ALLTSÅ SER NI INTE HUR GOSIGT DET ÄR!!! jag köpte en sådan brun och en grå med vita snöflingor! är helt superkär hahah gosigare filtar får man ju leta efter! 
 
Pontus har varit här hela helgen också! myspys! och igår kom Olof hit och vi grillade kött, körde fyrhjuling, satt i massagestol och spelade musik. :D det var nice!
imorgon är det måndag igen och jag har inte riktigt bestämt mig om jag är taggad inför skolan imorgon eller inte. hahha 
Vill nog hellre sitta inne och spela wow med Söt och dricka varm choklad med mina nya filtar och tända ljus! det låter lite mer lockande på något vis! haha 
 
men nu måste jag verkligen sova, så jag orkar upp imorgon!
pusshej <3 
 

Flummigt pyjamaspartaj

NU ska jag stänga ner min dator och stänga mina ögon och somna för jag är sjukt trött. 
Efter skolan åkte jag, Olof och Pontus hem till Pontus. Vi gjorde basically ingenting vilket jag är rätt bra på höhö sen när Olof hade åkt så vilade vi bara typ vilket jag också är rätt bra på :D
 
Sen tog jag moppen och åkte hem "WAIT WHAT FÖLJDE INTE PONTUS MED!?" nooope, vilket var ovanligt. Efter ca 2 veckor utan att ha åkt ifrån varandra kändes det konstigt att inte ha en passagerare på moppen. Det är sååå mycket enklare att ha någon med sig insåg jag hahah om inte annat så är det trevligare än att sitta och ha konversationer med sig själv om djupa tankar om livet. +min pyttelilla säng blev plötsligt väldigt stor när man inte fightades om plats med någon hahah 
Det är svårt att förklara men när man har fightats om plats i min lilla säng i typ 2veckor i rad så blir feelingen lite blandad mellan "FREEEDOOOOM JAG KAN RÖRA MIG HUR JAG VILL!" och "wait... det är något som fattas, det är något jag har glömt..." 
 
Efter att jag kom hem från Pontus så pluggade jag! Värsta duktigt and stuff! Lämnade in mitt engelska-arbete och kände mig mer kreativ än någonsin, insåg dock att jag var för trött för at göra något kreativt så jag har bara flummat runt på youtube. 
 
Men nu har jag bestämt mig. Nu far jag mot sängen. Skola imorgon ju osv 
Nämnde jag förresten att jag, Jenny och Muschen hade världens flummigaste pyjamaspartaj mitt i veckan för några veckor sedan? Vi dansade fult, flummade och hade matchande boxershorts, uppsatt hår och magtröjor :) 
PUSSHEJ <3