Myshörnan

Okej bilderna på mitt rum får komma någon annan dag, ska sätta på nya sängben och fixa lite osv innan jag tar bilder. Men det är faktiskt ganska mys ändå. Har i alla fall en liten myshörna jämte min säng som jag kan visa med ljus, godis och nallen jag fick i alla hjärtans dag-present av Pontus. 
Kom till skolan tidigt för att jag tänkte öva lite bas, men jag är så fruktansvärt trött så jag har bara suttit i mysrummet (ett litet grupprum med soffor och fåtöljer) i en timma nu och gjort absolut ingenting. 
Funderar på att gå och köpa en macka eller något, är hungrig och det är lång tid kvar tills lunch.
 
Försöker fixa loggan till vårt UF-företag. Det är svårt, men det går framåt iaf. 
Adjöken! 
 
 
 

Höstmys!

I torsdags gjorde jag mitt allra första krogbesök sedan jag fyllde 18. Först en snabbvisit på Rockbaren sedan drog vi till Sticky Fingers. Åkte dit med Pontus, Olof, Kf och två av Kfs kompisar. Vi hade riktigt trevligt faktiskt! Och det var ett bra tillfälle eftersom vi hade studiedag i fredags så då var det liksom okej att vi åkte in på torsdagen. 
I fredags slappade vi hela dagen och jag tog en tupplur på två timmar mitt på ljusa dagen innan pappa kom och hämtade mig. 
 
Idag har jag finally städat färdigt mitt rum och det är verkligen extremt mysigt nu. Ligger och myser med filt och täcke med tända ljus och lyssnar på höstig musik. Så fruktansvärt mysigt! 
 
Har möblerat om och fixat iordning lite på mitt rum också så jag kanske tar bilder imorgon och lägger upp på bloggen. Vi får se hur det går, för sist jag skulle lägga in bilder från kameran på datorn så ville inte datorn riktigt jobba med mig och vägrade lägga in bilderna. Men vi får hoppas att det funkar imorgon. 
 
Nu ska jag sova, för jag är suuuupertrött. 
Godnatt! 

Inred Med Vintage

Kommer ni ihåg Elsa Billgrens nya bok jag bloggade om häromdagen? Som jag tyckte var så fruktansvärt fin och ville ha? Gissa vad som stod i skyltfönstret till skolbiblioteket i måndags när jag gick förbi.... 
 
 
 
Var verkligen tvungen att låna den. Så fruktansvärt vacker bok! Bilderna är helt perfekta och det skriker Elsa över hela boken och åååh vad jag vill behålla den. Vill behålla den för att titta i när jag går upp på morgonen, när jag äter frukost, när jag åker till skolan, på rasterna i skolan, när jag kommer hem från skolan, när jag äter kvällsmat och t.om de allra sista sekundrarna innan jag somnar på kvällen. Okej det verkar säkert som att jag flummar till det massor nu, men den är faktiskt väldigt fin. 
 
Idag stannade jag hemma från skolan för jag mådde suuuuperilla och eftersom jag hade sovit hos Pontus så fick mami köra hem mig. Har försökt att sova flera gånger under dagen för jag sov dåligt på natten också, men icke sa nicke... :/ Har inte fått mig en blund, så ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig nu. 
GODNATT! 
 
 
Bok - Elsa Billgren - Inred Med Vintage - Inredning