Need to get a haircut

Gissa vem som behöver klippa sig? joo, det behöver Linny aka this-blog-host göra. 
den där minen är dessutom inte okej någonstans. HAHA men det börjar bli lite väl sletet nu änna. titta jag kan också bonnaspråk! nejmen, måste även byta ut min mobil snarast som möjligt typ. den tar inte alltid emot sms och ibland tar den bara emot samtal när den är upplåst... scumbag-xperia typ.  menmen, that's life. 
nu ska jag sova. och jag har dessutom en underbart gosig och fluffig liten hund vid namn Gösta, yes you heard it, bredvid mig som värmer mig så enormt mycket. så underbart mysigt! <3 
 
pusshej <3 

Angående pannkakor och Super Mario

HAJ 
okej, seriöst jag har sämst humor... 
ville bara göra ett litet blogginlägg. inte om något speciellt direkt. ligger i soffan och gosar med Fia. sjuktmysig är hon! :D  Jag har alltså tillbringat min dag såhär. 
Övat. på DENNA låten. dock ska jag inte spela gitarr, utan sjunga... med JÅLÅ. det finns EN sak jag stör mig på när jag ser dessa bilder... det ser ut som att halsen på gitarren är sjukt bred och aldrig tar slut typ... asså det gör den... men den delen var närmare kameran osv. 
Sen har jag haft konstiga samtal med Blondie. Angående pannkakor och Super Mario. Låg på golvet och grät av skratt typ. älskar denna människa så otroligt mycket! HAHA 
nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag. är dessutom rädd att jag ska bli sjuk :O har megaont i halsen! INTE okej! vill verkligen inte det! 
 
det var väl ungefär det som var intressant idag. har dock haft en fett awesome dag faktiskt! :D riktigt trevlig och mysig! hihi! 
 
Pussohej <3 

känner mig så sjukt snäll idag

tänkte bara säga godnatt. mest för att jag tycker om er folks som läser min blogg. tycker ni är fettcoola! och imorgon har vi faktiskt lektioner, så kanske inte blir så mycket bloggande då. så jaa... ville bara säga godnatt.
och så vill jag bara säga att ni människor som tycker att en tjej och kille inte kan bara vara kompisar utan att ha ett förhållande är sjukt konstiga. makes no sense liksom. klart man kan vara. har massa killkompisar ju. det funkar galant! :D  ville bara säga det. MEN jag gillar er ändå!  
min dag har varit rätt chill. öppen scen var mysigt, även fast vi inte var med och spelade. haha. käkade burgare och snackade med trevligt folk på skype. och eftersom jag känner mig så himlans vänlig idag så tänker jag länka deras små mysiga bloggar! :) HÄR!  HÄR! och HÄR! och så var det ju Olof med. men han har ingen blogg. haha 
kommer sova så sjukt gott inatt, det känner jag på mig. men ni får en megasöt liten kram bara för att jag känner mig så sjukt snäll idag! 
pusshej <3