Hur många gånger får man gifta sig?

hallojsan! inte lika hyper nu! som tur är....
ni undrar säkert om rubriken, haha! neee, men shit!!! asså ni måste lyssna på denna!!!
Whatya Want From Me (Adam Lambert Cover) - Petie Pizarro - YouTube
jag ska såååå gifta mig med honom!! så grym är han ju! men jag måste gifta mig massa gånger! haha! för jag ska gifta mig med Brolle (såklart), Kalle Moraeus (oxå såklart) och Peep! en snubbe som var med på halv 8 hos mig för typ megalängesedan! haha! och nu Petie Pizarro!! jaja!! bara jag får gifta mig med alla dessa så är jag nöjd! haha:D neee, men så grym är han!!!!   GAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!
haha! jaa, jag är lite tokig!
Awesome Glasögon dessutom!!!! :D
jaja, nu ska jag sova!
puss o hej! <3

Oh My Godness Vad Jag Är Hyper Nu!

yes yes! ni ser ju rubriken! sitter här och vill typ bara ställa mig upp på stolen och hoppa upp och ner! haha! jesseeeess vad mycker energi jag haaaaaaaaaaar!!!!    tänk om man hade en sån där typ raket som man satte fast på ryggen och så kom det eld ur baken så kunde man flyga iväg! sååååå coolt!! måste leta upp en bild på det nu bara för det! haha!
hittade ingen rolig bild :( linnea ledsen. men... jag hittade dess istället!
eller ojj!! vet ni vad jag såg nu!!??? den har ju raketen på ryggen!!!!!!!! LINNEA GLAD IGEN.
yay!
då behövde jag ju inte lägga in denna..... jaja! raketer är trevligt, eller nej! är livrädd för dem! haha! men de är söta, eller nej! men jaja, roligt med en raket i baken! eller ryggen....
haha! shit! jag är bara liiiite flummig!!!  och just det! har ni tänkt på att tungor är väldigt fula? joo, det är sant! brukar sitta i bilen och kolla på tungan i speglen! hahahahahah! normalt, jag vet!!! hahaha! nee, men kolla på era tungor! såååååå fuuula!
okej, men nu måååste jag keka kvällsmat!!      och just det! detta var ju inte alls det jag skulle skriva om!!!! GAAAAH! skulle skriva om en megafin klänning som jag har hittat! har dock tappat bort den.... haha! kommer inte ihåg vart jag hittade den ju!!!!! men om ni vet så kan ni ju kommentera, för ni vet väl vilken klänning jag menar? ha? ha? ha? HA? HA? HA? HA? det hoppas jag ni gör!!!
haha, nee, men den var blå med ett rött skräp på!!! haha! nämen guud! varför i hela friden skulle jag vilja ha en klänning med skräp på!! skärp menar jag ju!!!!!!!!!! gaaaah! jag måste nog sova innan jag börjar springa runt som en galning!!!!!!!!!!! okej! nu mat! sen sova! jag ääälskar att soooova!!
okej!
hejdå!!
puss o kram <3

rubrik? inga idéer...

hej! som ni ser har jag slut på rubriker.... inte bra, inte bra!!
har precis käkar en macka, för er som ville veta!  har lovat Alva att spela lite gitarr och keyboard med henne, så jag ska göra det nu! eller egentligen så var det min ide från början :/
ska plugga lite spanska oxå, ej att förglömma!!!!!
jaja! snart blir alva mega arg på mig! så.... hejdå!
puss o kram <3