Tjejkväll och NO-plugg

Tjofräs!!
nyss hemkommen från Örbygården! har nämligen haft en liten "tjejkväll" elr rättare sagt "tjejeftermiddag" där idag. eftersom jag och Lollo www.johannalouicen.blogg.se är med i styrelsen i Örby Unga Örnar så hade vi i uppgist att fixa dom här eftermiddagarna då. och jaa, det var första idag! egentligen skulle det kommit en tjej från Oriflame och visat produkter, men hon hade råkat dubbelboka!!  så jaa, vi fick lite panik kan man ju säga då! men det var ju tur att jag hade med mig några nagellack så vi kunde måla naglarna. jag var dock tvungen att gå mitt uppe i alltihopa för jag skulle på utvecklingssamtal, men jag kom ju tillbaka, så, jaa, det var ju bra! hehe ;D
jaa, och imorgon så har jag NO-redovisning om Järn!!! och jag ska skriva om vad det består av, men jag hittar inget ju!!! GAAAAHHHH!!!!  men jag frågade Jenny och hon sa att det består av järnmalm, men vad består det av då??? blir galen!!!
men jaja, har hittat ngt nu iallafall, vet inte om det är sätt, men jag får väl skriva lite bara och så märker jag väl om det är rätt!!
men ska plugga vidare nu!
tjoflöjt!! puss o kram! <3

All in english!

Hello there my dear friends!! i was thinking that i should do all the blogging in eglish today! Mostly because i think its fun, and also because im bored. haha! sounds like me? hah? haha! no, but i have really boring, and i have nothing to do, so here i am!
i know i have a new blog about nail art and stuff, but i have nothing else to write about so...
guess what i continued with today?? my halloween nails! I realized that i only have made 5 nails, and i do have 10 fingers, so... yea, i started to work on that today, but im so tired so i cant concentrate on my work!! gahhh!! i turn all upsidedown!! haha!!
yesterday i was looking around on some pages on the internet and found som really cute nails!
aren't they cute!! i wont them! haha :D maybe a little hard to do, but...
i think im gonna go get my guitar and play some songs, i just sont know what to play?? any ideas??
Love Linnea! <3

Nail Art Blogg!

tjoflöjt!!
tänkte bara uppgradera er om att jag numera har skaffat en blogg som bara handlar om Nail Art och Naglar, kommer säkert att lägga upp lite här oxå, men det finns en iallafall!  LinneasNailArt - Följ med mig på min lilla resa om naglar och Nailart!! jaa, klippte in en länk, men gå in på www.linneasnailart.blogg.se om det inte funkar, vet inte riktigt om det gör det!
Märkte att Alva och Johanna hade tagit lite kort innan, så jaa, hittade ett superdupermega sött kort på när fia gör agility. Alva har nämligen byggt upp en liten bana ute i trädgården av plankor och tegelstenar m.m.
men SKIIIITTTT!!!!!!!! bilden tog alldeles för lång tid att ladda upp, så jag skiter i det!!!
jag har dessutom  hittat en superbra sida som man kan få ideér till naglar från!! www.nailsmag.com!  om man t.ex trycker på en nagel, elr först så ska man trycka på style, och så om man trycker på en nagel så kommer det upp en typ förklaring om hur man målar dem! skojj vaa??
och jag har kommit på vad jag absolut behöver!!
  • Blått nagellack! viktigt, annars kan jag inte gör varken svenska flaggan elr flaggbaneret (stars n stripes) asså USA:s flagga!!!
  • och gult nagellack såklart! annars så blir det ju inte en svensk flagga!
  • Fimos!!! (det vet ni ju vid det här laget vad det är, hoppas jag)
  • och glitterpulver, finns dock massa olika sorter, som: vanligt glitter, paljetter, fine glitter, fantasy glitter m.m
  • Akrylsaker!! både akrylfärg och akrylpenslar! med akryl "saker" så är det nämligen lättare att måla på naglarna än med vanliga nagellackspenslar elr nail arts penslar!
  • nytt rött nagellack!! VIKTIGT!! har ju redan röda, men, elr två är typ slut och den tredje har en jätteful röd färg!
jaja, blir nog att beställa när jag har pengar!! haha ;D så dyrt är det ju inte ändå!
nu ska jag strax äta!!
puss o kram <3
P.S  Kolla gärna in och kommentera gärna min nya blogg!!  www.linneasnailart.blogg.se