Evert the crocodile

HEEJ
När jag egentligen har haft saker att blogga om det senaste så har jag inte gjort det. Smart av mig. Så jag drar ihop det till en kort version nu istället. 
 
Jag, Alva och Mami tog med Saga till djurparken. Det var supermysigt. Mycket enklare också att bara ha med Saga än att ha med Hugo och Lucas också. 
Så söt är hon <3 
 
Jag, Pontus, Chejken och Olof åkte och badade och hade sedan tacokväll, hade det mysigt och spelade spel osv. Sedan sov jag, Pontus och Chejken i husvagnen och det var pinande varmt. 
 
Vi hade grillkväll med familjen +respektive! 
Det var supertrevligt! Och vi tävlade i 5-kamp och hade riktigt kul! :D 
 
Jag och Pontus har varit och badat med Mami flera gånger. Mami längtade efter en luftmadrass som hon kunde sola på ute på vattnet. Hon hittade dock ingen luftmadrass så hon köpte två sådana här istället: 
Jag döpte en till Evert. Vi alla tre tyckte det var superkul trots att den yngsta (jag) av oss snart fyller 18. 
 
Och idag så kom Mormor, Göran, min kusin Jonathan och hans flickvän Linda hit. Alva har ju fyllt år så vi firade henne lite med tårta osv. Det var supertrevligt! :D 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för jag och Chejken ska åka till Gekås. Är väl måttligt taggad på att gå upp tidigt om jag ska vara helt ärlig, men det är väl lika bra att börja öva igen. 
 
Godnatt! <3 

Han där. Den braiga. Den bästa.

Jag är inte så bra på så himlans mycket, men jag är ganska bra på om att babbla om hur underbar min pojkvän är. Han däremot är bra på ganska mycket. Laga mat, få mig le, göra te, argumentera (ja, det är viktigt att slänga in), att få folk glada och framförallt göra mig väldigt lycklig. 
 
Men något han är sådär utomordentligt bra på är musik. Jag går en musiklinje, jag vet någorlunda vad musik kan göra med ens känslor, men ändå blir jag alltid så förvånad, så imponerad av hur han alltid kommer med nya saker. Nya saker som gör mig så stolt över honom. Han är så fruktansvärt begåvad inom musiken så det är sjukligt. Han är inte den som man noterar för att "oj han kunde spela piano fint" utan för att han spelar allt. Från lugna pianostycken till hård metall. Sjunger allt. Spelar in allt själv. Mixar allt själv. Och han gör det så otroligt bra. Vad jag egentligen vill med detta inlägget är att dela med mig. Han är så otroligt duktig och jag vill bara att folk ska höra det. För jag är så sjukligt stolt över honom! 
 
Här är några klipp han har gjort det senaste! 
 
Dessutom är han med i en tävling som man kan börja rösta på den 24e! Tycker alla ska in och rösta på honom då. Tänker länka det då, pga vet inte vad det är för länk för tillfället. Här är hans bidrag: 
 
 
Och om ni klickar -> HÄR! <- så kommer ni till hans soundcloud där det finns ännu mer att lyssna och njuta av! 
ENJOY! 
 
ps. www.puntuboi.blogg.se <- där är hans blogg 

"Your world is made of polythene, Your shoes, your face, your limousine, and you don't care 'bout anything"

Jag har klippt mig. Vad finns det mer att säga liksom? Jag vill gråta ut all min vätska i hela kroppen för att jag vill ha tillbaka längden. 
Tänker inte ens be om ursäkt för urusel kvalité på bilderna. Det har sin lilla charm det också. 
 
BTW MAMI KÖPTE BAGUETTE TILL MIG OCH PONTUS IGÅR OCH JAG BLEV ÖVERLYCKLIGT PGA HAR VARIT SUGEN PÅ BAGUETTE I FLERA VECKOR!! 
 
Annars har det väl inte hänt så mycket direkt. Idag ska jag hem till Emelie, trevligt trevligt!
 
Förövrigt så var det ju ganska nice att Pontus ville göra amerikanska pannkakor det första på morgonen. Gott! Och te till det såklart! 
Vi behöver även namnförslag till vårt band. Kötta in förslag bara vettja! 
ADJÖKEN! <3
 
(Påtal om adjö, har ni läst Adjö Herr Muffin? Den är supersorglig.)