Överraskningsfest

Hej
I lördags fyllde Daphne 19, vilket såklart betydde att vi hade överraskningsfest för henne. Vi prydde huset med ballonger, serpentiner och fin dukning och Ebba hade bakat en tårta. 
Det var supermysigt och Daphne blev jätteglad. (och överraskad hoppas jag) 
Jag hade målat en tavla som present med ett albumsomslag av Kent. Vapen & ammunition
Vi alla vet ju hur mycket hon älskar Kent. 
Vi sjöng ABBA-singstar (läs:de andra sjöng, jag skrattade, för mikrofonerna var sååå fördröjda så ljudet kom långt efter att de hade sjungit) och hade det trevligt.
Kvällen var bra i alla fall, trots att jag åkte hem lite tidigare för kände mig ganska ångestig så jag höll mig undan väldigt mycket. Men kvällen var ändå bra och lyckad tycker jag. 
(och självklart var det obligatoriskt för min del med glittereyeliner eftersom Daphne ÄLSKAR glitter)
 
 
Resten av helgen och igår har jag jobbat. Men idag är jag ledig så jag ska bara slappa hade jag tänkt. Resten av veckan är inte riktigt planerad än så vi får väl se vad som händer. Men ska i alla fall till Marks Gymnasieskola och titta på när ES3 spelar där på onsdag (tror jag det är). Saknar dem mucho så det ska bli kul. Sen på lördag ska jag ta hem några kompisar och fira min födelsedag. (som visserligen var för flera veckor sedan) Så det ska bli mys. 
Resten av dagarna löser sig väl efterhand. 
 
Hoppas ni får en bra vecka i alla fall!

Födelsedag & ego-boost

Fyllde år i söndags. Hela 19. Det känns som det var igår jag fyllde 18 typ. 
Fick i alla fall en lp-spelare vilket har inneburit att jag har suttit och lyssnat på Frank Sinatra, orkestermusik och Bob Marley ständigt så fort jag har varit hemma. Har även fått lite flytta-hemifrån-saker vilket var precis vad jag önskade mig, och presenkort, på Jeansson och H&M. Älskar presentkort. Jeansson har jag redan varit inne och handlat lite. Så jag köpte lite höstkläder (ca världens mysigaste!!) och lite smycken. Blev riktigt nöjd. Så imorgon efter jobbet (slutar 12! Livet alltså!!) så åker jag in till H&M och ser om jag hittar något (vilket jag troligtvis gör pga älskar H&M) 
 
Påtal om H&M så var jag och Alva inne i Borås förra veckan och jag köpte en amazing hatt och skitsnygga kläder. Och beställde en skitsnygg ryggsäck som kom hem idag. Beställde dessutom en ögonskuggspalett från BH-Cosmetics. Har alltså inga pengar kvar.... Men vad gör det när min allra första lön kommer snart! Livet är perfa alltså! 
 
Sorry för alla egobilder men de två sista är från min födelsedag och jag fick en riktig ego-boost den dagen och tog tusen selfies och blev snygg på varenda en (sorry not sorry för att jag är ego.)
Dessutom hade jag lite glittereyeliner och min nya tröja från H&M och då är det obligatoriskt att ta selfies.  
Annars har jag väl inte gjort så mycket. Pontus har börjat läsa på komvux nu och jag har jobbat några dagar så vi har inte träffats så jättemycket. Men kanske åker hem till honom imorgon efter Borås, annars åker jag nog till honom på Söndag för vill typ bara mysa med honom hela tiden. Men det blir lite krångligt när man jobbar och han har börjat plugga nu. Annars åker jag nog med till skolan om jag är ledig någon dag. Isåfall får jag ju träffa estetarna också om jag har tur! 
 
Hoppas ni har haft en trevlig vecka i alla fall, så får vi se om det blir mer bloggning. Det vet man ju aldrig riktigt med mig. 

Tidiga födelsedagspresenter

Hej! 
Idag åkte vi in till Borås för att träffa mormor och Göran. Jag fyller nämligen år på söndag men de kunde inte komma då så vi passade på att fira mig lite idag istället.  
Så vi åkte som sagt in och träffade dem och åt på Spring Rolls. 
Så jag tänkte dela med mig av vad jag fick i födelsedagspresent för det var så himla sött. 
Har önskat mig flytt-hemifrån-saker så jag fick lite grejer till köket. 
 
Jag fick en form, två små skålar, servetter, två små kökshanddukar, en slickepott (matchande till formen såklart), några smörknivar och ca sötaste kockhatten ever! 
 
Hoppas ni har haft en supertrevlig dag! Imorgon ska jag och Alva in till Borås en sväng och sen kommer Chejken och Pontus hit så ska vi ha lite filmkväll. Så det blir mys!
 
Ha det gött, puss!