Brallz.

HAJ
Fredag. Lov. 18-årsfest för klasskompis. Träffa Blondie. Niceeee
 
Vad har hänt denna veckan? 
I söndags var vi ju på Gekås! Tro det eller ej men jag överlevde! Fick väl inte direkt med mig så mycket hem. Finns oftast inte så mycket som jag tycker om på Gekås. Men lite hittade jag väl i alla fall. 
Ett par skitgosiga bralls. Känns lite som pyjamasbralls antar att det är därför jag gillar dem. 
okej kassa bilder, men ni ser en liten skymtning av mönstret i alla fall! Liksom drömmen är ju ändå att kunna gå runt i pyjamasbralls i skolan och nu händer det ju! typ.... fast det inte är pyjamasbralls... utan det ser bara ut som det och känns som det! hahah 
 
Sen införskaffade jag väl mig en kimono! Mest för att jag ogillar att gå i linne/t-shirt och den var megasval! 
Låt oss ej diskutera vad jag gör med mina armar. Låt oss istället notera den übermysiga kimonon! 
Tänker inte ens säga förlåt för att det är oskärpa. Blev glad över att jag ser så glad ut på bilden så jag skiter i om det är dålig skärpa. 
Sen fick jag med mig lite annan skit hem, men det är inte så intressant. Inte för att detta var det heller dock...
 
Igår spontanbakade jag banansockerkaka, chokladsockerkaka, gjorde kaffe och drog iväg på picknickdejt med Pontus. Det var sååååå mys!! Fåglarna kvittrade everywhere och trots alla myggen och allt mjöl på min tröja så var det så sjukligt mysigt! 
 
Snart så ska vi iväg till en klasskompis som nyss har fyllt 18! Men innan dess kan vi ta och granska den här bilden. På snubben som missade både John Paul Jones och Dave Grohl för att han hade däckat. Too bad :/ 
 
Nej nu ska jag dra och borsta mina tänder och försöka vara lite hygienisk! 
PUSSHAJ <3 
 

Borås Action Run

HAJ
Igår följde jag med Johan in till Borås för att kolla när Mami och Papi sprang Borås Action Run. 
Och tänk så stolta de var över att ha fått medaljer! 
 
Idag far vi väl lite åt det andra hållet på kartan (eller? alltså jag är ganska dålig på geografi, men jag tror det är så). GEKÅS. OHMYHEAVEN! Njae inte direkt, fasar över folkmassan och att jag ska titta på kläder. DOCK så får jag träffa Pontus så det skiner ju upp dagen en aning! 
 
MORSDAG OCKSÅ! Det är det ju idag. ÅH MIN MAMI! <333  Den bästa i hela världen! Älskar henne muchomucho! 
Mami hatar dock att vara med på kort... så får la slänga in en bild på något annat jag tycker om. 
SURPRISE!! 
PUSSHAJ <3
 
 

Burn

Förstår icke. 
Är verkligen skitbra på att ligga och inte göra någonting, men när jag ska lägga mig och sola?! Då blir jag så fruktansvärt rastlös så det är sjuuukt! 
 
Påtal om att sola. Igår hade vi ju vårkonserten! Vilket innebar att vi var ute i solen hela dagen....
Nu i efterhand så känner jag väl att jag kunde ha valt några andra kläder.... Dock (som tur är) så är det inte lika synligt längre eftersom jag har legat och solat lite efter det osv. 
 
Som sagt, konsert igår. Det var lite tekniska fel men tycker vi gjorde hyfsat bra ifrån oss ändå! 
 
Och idag så hade vi uppspel, vilket innebär att vi helt enkelt spelar upp för klassen vad vi har gjort på våra individuella instrumentlektioner. Har inte gått i bas så länge än dock så jag fick spela något som vi har spelat på ensemblen istället. Är väl inte jättenöjd med min insats, men det gick la helt okej. 
 
Minns ni läraren som tog min bild och skulle göra iordning den? Anledningen till varför hon ville det var för att hon skulle skriva ut bilderna samma dag. Idag kom hon fram till mig och pratade lite. Det visade sig alltså att hon inte har börjat redigera den?! Det innebär alltså att jag kunde ha gjort bilden själv. Blir inte lite irriterad eller så. 
 
OKEJ SKA VI DISKUTERA DET BÄSTA NÅGONSIN?! Crushar järnet på både Zooey Deschanel och Nancy Sinatra ju! Hur underbart är det inte att Zooey gör covers av Nancy? LIKSOM DÖÖÖÖR! <3333 
 
Imorgon har jag sovmorgon till kvart i 12. HUR GÖTT?! Sen ska jag med Pontus hem och vi ska ha lite myskväll med pizza och lite gott och tända ljus. (Det med tända ljus har vi egentligen inte diskuterat. Men nu bestämmer jag att jag vill att vi ska ha det, för det är sådan sjuuklig mysfaktor med ljus!) 
 
Nej nu måste jag verkligen sova, svettas järnet för att det är så varmt dock. Får väl se om jag överlever denna natten! 
Pusshaj <3