Jazz for Autumn

Hej! 
Hoppas ni har haft en trevlig vecka! Om inte så får vi hoppas att nästa blir bättre. Varje vecka kan ju inte vara perfekt liksom. Själv har jag spenderat mesta tiden denna veckan hos Pontus och på jobbet. 
Förövrigt så var det såhär fint när jag åkte hem från jobbet häromdagen. 
 
Just nu har jag precis kommit ut från en mini-promenad med hundarna och hämtat posten. Så jag bestämde mig för att sätta mig ner och blogga och lyssna på lite höstig jazz. 
Här är listan om ni känner att ni är sugna på att lyssna på mysig musik. 
 
Nu i helgen är det ju halloween. Jag själv har inga planer. Jag kanske ska jobba imorgon, vi får se, det behövdes kanske extrapersonal så jag hoppar in om det behövs. Annars har jag inga planer riktigt. Kanske ska träffa några kompisar på söndag. Vi får se hur helgen blir helt enkelt. 
 

Oh deer

I lördags träffade jag Lollo, Linnea och Emelie, och eftersom det är i halloweentider nu så passade jag på att ta tillfället i akt att vara en hjort (trots att det inte är läskigt alls, men man måste faktiskt inte vara läskig). Det var en kväll som innebar mycket skratt, god mat, vin, konstiga selfies, Harry Potter-glasögon och alldeles för många skämt om "oh deer" från min sida. Men kunde inte hjälpa det, tyckte faktiskt att det var lite kul. 
(förvänta er inga proffsbilder med bra ljus osv nu, sorry) 
Can we just take a moment och uppskatta hur otroligt söt Linneas kattunge Iris är??
 
 
 
 

Jag kan prata baklänges - Podcast part 2

 Nu är andra delen av vår podcast ute! 
Vi pratar om msn, halloween, normer och att prata baklänges.
Om ni har 20 minuter över (eller lyssna på den i etapper går också bra) eller har allmänt tråkigt eller bara vill höra lite om våra tankar och åsikter osv så är det bara att lyssna! 
 
 
podcast