Spelning inför profil och Bokkalset står på Schemat!

hejsan hoppsan allesamans!!

på måndag blir det en liten spelning (redovisning) med band inför musikprofilen. från början hade vi tänkt spela pictures if you med the last good night, men vi kände oss inte riktigt säkra med den så lektionen innan spelningen så bestämde vi oss för att byta låt till The Joker med Steve Miller Band som vi aldrig har spelat tillsammans innan! :O 

på sång är det då Johanna-Louice Lollo Tengdahl, på bas är det antingen Lollo eller Olof, på gitarr är det Linnea (jag) Johnson och kanske Olof Ulenius och på trummor är det Simone Trevisson. och jag kan meddela att vi är grymma!!! 

och just det, bokkalaset oxå var det ja :) då kör vi den låten oxå! YAAAYYY!!!!! bara för att vi är awesomeeeee!!! :)


nämen titta!! jag hittade ju en bild på oss alla!  Fr.v. Linnea Johnson, Simone Trevisson, Lollo Tengdahl och Olof Ulenius! Btw, det är så här det ser ut när vi sitter och pluggar i skolan! haha, nejdå... vi pluggar supermycket och får superbetyg så det så!!!

men nu ska jag gå ner och titta på Herr & Fru! haha!


puss och hej leverpastej!!


vrf stavas det pastej och inte pastey??? det ser mycket snyggare ut ju!

Håkan Hellström! <3

jaa, nu undrar ni säkert varför jag har skrivit: Håkan Hellström <3. speciellt min storasyster Jenny.

joo, innan för några årsedan så var jag väldigt emot Håkan Hellström och att Jenny lyssnade på honom för han lät ju som en kratta!!!! men nu så har jag verkligen lyssnat på texterna och han kan ju faktiskt sjunga :) så bli inte förvånade att jag numera verkligen tycker om honom, texterna är redigt bra :D

och imorgon så ska jag, Lollo och kanske Josefin och alva och hennes kompis gå på bio! :D en film osm alla säger är väldigt bra :)

Hur många lingon finns det i världen! :D kul vaa???

flera stycken i min klass och även mamma har sett den och säger att den är superbra :) vi får väl se, men det tror jag i alla fall :)

nu ska jag gå och plocka upp lite i mitt rum för Lollo ska med hem imorgon och mamma tycker att det ligger för mycket grejer lite överallt i rummet :)

dessutom så kan jag ju tipsa om Lollos blogg samtidigt! http://johannalouicen.blogg.se/  bör checkas in asså! :D

och så tipsar jag även om Jennys blogg : http://jennyalexandradahlin.blogg.se/

och så klart farmors blogg, som ör lite lustig :) : http://langaskuggan.blogspot.com/


så, det var nog dem tror jag :)


pussiluss på er <3

och btw, så ska vi nog spela på bokkalaset iår igen, men nu ska det gå MKT bättre! :) <3