jag som tyckte det var mycket snö innan!!!!

HERREGUUUUUUUUUUUD.... vad mycket snö.... jag hatar det...jag hatar det...jag hatar det....jag vill att det ska försvinna... jag vill att det ska bli vår....jag vill ha födelsedag....jag vill ha en bättre årstid....jag vill ha allt utom snööööööö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN INGEN FÖRSTÅ DET!! OM DET NU FINNS NÅN GUD DÄRUPPE NÅGONSTANS SÅ FÅ BORT SNÖÖÖÖÖNNNNNNNN!!!!!!!!!! (tror inte på nåt som gäller gud men ändå). 

snö är fint men vill ha vååååååååååååååååååååårrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! ge mig vår nuuuuuuuuuuu!!!! annanrs strejkar jag!!! 

här kommer lite bilder på den hemska (men fina) snön:

 
snön är högre än Alva... nu får det vara nog!!


ingen bra bild men det är för mkt snöööö


ett hål som var en snökoja innan der snöade ännu mer!!!


vi har skottat ångar i trädgården och då får man ont i ryggen så detta måste sluta!!!


detta var ett bord för alldeles för längesedan!!!


ett påbörjat bygga som saknar en sida (den syns inte) men om man ska blir klar med bygget så måste det sluta snöa!!!


vill ligga i skuggan under detta trädet med en bra/rolig bok och drick saft!!


en spark som är täckt med snö.... bort med snöööööön!!!!!


en sista bild som är på de stackars fåren som nu kommer bli jätte feta eftersom de inte kan gå i sin hage som är täckt av snö!!!!!!!!! BORT MED SNÖN EN GÅNG FÖR ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men nu ska jag dra... jag har gjort allt jag kan för att få bort snön men med min hjärna så funkar det inte....
BORT MED ALL SNÖ ANNARS KOMMER FÅREN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!  (och jag)


puss och hej bort med snööööööön!!!!!!! 

handla utan frukost och reta stressad tant...

yupp... har varit och handlat med mamma idag :)  men när mamma började prata om frukost så kom jag på att jag inte hade ätit någon frukost :S  men jag har ätit en banan nu så jag är inte världens hungrigaste längre. men när vi stog i kassan så var det en stressad tant som knuffade undan mammas vagn och lade sina grejer på mammas. men så ville mamma ge igen så när vi skulle åka hem så åkte hon efter oss och vi körde i typ 20 på 50 vägen hehe. men det blev ännu roligare för framför oss så kom två typ traktorer eller nåt och de körde ju inte så fort kan man säga. hehe... så då fick vi köra i 10. och tanten var jätte stressad. sen så när vi svängde av vägen så glodde hon efter oss och mamma och jag fick ett gott skratt : )

nu ska jag å ner och vänta tills mamma är klar med maten. vi ska äta LASAGNE !!! jag älskar LASAGNE !!!

hej då och puss på er <33
 
bilden har inget med texten att göra men har tråkigt så här kommer en bild på min älskade systerson och syster!
systersonen är inte systerns (på bilden) son utan hans moster! <3

tillbringat tiden med syster <3

heeeeeeej... har tillbringat den mesta tiden denna helgen hos syster Jenny (haha.. låter lite skumt). iallafall... följde med Jenny till borås igår :) vi gick och kikade runt lite i olika affärer men hittade inget kul att köpa... jenny hämtade iallafall ett par joggingbyxor på stadium som hon hade beställd och så köpte hon en ny näsplupp haha... tycker det ordet är nästan orimligt fult :) hehe. vi fikade lite och åkte hem för att baka nyttiga muffins. jenny äter inte onyttiga saker nu för tiden. men så vi åkte hem och kikade lite på receptet och åkte och inhandlade ingredienser. vi åkte hem och örjade baka snabbt som attan innan vi skulle åka och möta mamma och alva vid hemmakväll där vi skulle hyra filmer. vi kom dit ganska sent (tyckte vi) men mamma och alva kom när vi hade hittat filmer. filmerna vi hyrde var: mamma mia, fred claus, bedtime stories, kejsarens nya stil 2, all i want for christmas.  ni märker så var vi helt som inne i julen men egentligen så vill vi bara få bort all snö. iallafall... vi kom hem och gjorde fruktsallad med grädde :) till bedtimestories så åt vi muffins (som inta alls var så goda) och fruktsallad. jag stannade över natten och vaknade till något som splittrades, det var jenny som hade råkat välta ett glas precis jämte sängen. iallfall... vi åt frukost och tittade färdigt på fred claus som vi hade somnat till kvällen före. sen så åkte vi hem till hjortedal och jenny gick på en låååååååååååååååång promenad medans jag städade skafferiet. vilket är väldigt ovanligt för mig. men det blev mycket fint enligt mig (och mamma). sen så åt vi lite mat och familjen började klaga på allt jag inte äter ^^ men sen så åkte jag och jenny till bion och kollade på prinsessan och grodan.  som var ganska bra:)


men nu ska jag göra nånting.

hej då puss från mig