Latest work - 28/4

Har flera beställningar på gång, men har haft så otroligt dålig inspiration för just de bilderna som jag planerar att göra, men så mycket inspiration för andra bilder. T.ex. dessa små bilder som jag bara har kladdat ihop lite snabbt när jag har kollat på film etc. 
Eftersom flera av beställningarna jag har fått innehåller bl.a. ansikter så har jag försökt öva så mycket på hudfärger och skuggor med mina nya pennor så mycket som möjligt för att hitta rätt toner eftersom jag vill att mina beställningar ska bli så bra som möjligt. Och då har detta kommit fram. Det har verkligen inte varit något seriöst som ska bli färdiga bilder så jag har inte lagt så mycket tid på detaljer etc, bara så ni är medvetna om det. Tänkte jag kunde dela med mig av detta i alla fall eftersom jag inte har något annat klart för tillfället. 
 
Fler bilder kan ni hitta på min instagram: @artbylinny
 
 

Update - Instagramflöde, 20-årsfest och övningskörning

Hej! 
Min dator funkar bra igen! Sååå skönt! 
Tänkte börja inlägget med en återblick till de senaste veckorna från instagram och efter det bara helt enkelt berätta vad jag har haft för mig. 
Jag och Pontus åkte och hälsade på Daphne i hennes nya fina lägenhet och satt på balkongen i solen och drack läsk. En så otroligt skön dag. Och för att inte tala om vilken otroligt söt lägenhet hon har skaffat sig. 
De andra dagarna när det har varit fint väder har jag faktiskt tagit en promenad på morgonen. Försöker börja komma igång med det så ofta som möjligt (har kanske varit lite lat med det de senaste dagarna, men det har faktiskt varit uselt väder) och det är såå skönt. Känner mig mycket piggare och eftersom jag inte är så hälsosam av mig så är det nog bara bra om jag kommer igång med det. 
Hallå can we just take a moment?? Mitt smink den här dagen var verkligen on point, och även sådana saker bör dokumenteras. 
 
 
Vad har jag gjort annars då? Jobbat mest skulle jag säga, som vanligt helt enkelt. Förra helgen var jag faktiskt ledig och då fyllde en kompis år så vi var på hans 20-årsfest. Riktigt trevlig kväll, trots att jag kanske hade haft lite för mycket att dricka. Annars har jag jobbat hela veckan, detta är faktiskt min enda lediga dag. Och vad gjorde jag då när jag hade en helt fri dag utan planering? 
Vi åkte faktiskt till Ericshjälpen. Jag plockade på mig en sommarklänning, en croptop, en mugg med en sååå söt elefant på (obviously, my obsession with mugs is for real alltså), teburkar, serveringsfat och två nya vinylskivor. SJÄLVKLART en med Frank Sinatra, för hans musik är livet, och en med Louis Armstrong. 
Varje gång jag har varit på Ericshjälpen det senaste året har jag fått med mig en Sinatra-skiva hem, det har blivit obligatoriskt på något sätt. 
 
När vi hade kommit hem och hade ätit så stack jag och mamma faktiskt iväg och övningskörde. Känner att jag verkligen måste komma igång med det nu, så jag kan få mitt körkort någon gång (helst innan jag flyttar hemifrån). Vill verkligen inte låta skrytsam men efter denna dagen ska jag nog bli bilförarproffs. För att vara första gången jag kör så tyckte jag faktiskt att det gick ganska bra, och så känns det jätteskönt att komma igång med det. Vi ska nog försöka köra lite imorgon innan jobbet också, så vi verkligen kommer igång med det.
 
Hoppas ni har det bra i alla fall, trots att vädret svajar så enormt mycket. 

Skyltmax.se

 Såhär är det. Jag är ungefär den klantigaste människan på denna jord. Vilket innebär att jag har gjort sönder alldeles för många av mina namnskyltar på jobbet. Så nu har jag faktiskt bestämt mig för att köpa en namnskylt i bra kvalité. Har bara haft dåliga i plast som jag har gjort sönder ett flertal gånger. Så precis som jag alltid gör så började jag googla på vart man kan beställa namnskyltar. Och då hittar jag skyltmax.se. Perfekt, man kan designa sin egen skylt och det finns flera olika sorters skyltar så man kan göra hur man vill i princip. 
 
Tänkte bara tipsa om skyltmax om ni behöver någon form av skylt. Vare sig det är namnskylt, dörrskylt, nummerskyltar, whatever you want liksom. Det finns massa att välja mellan, och det är superenkelt.
 
(dessutom så kan det kanske ha varit så att jag gjorde detta inlägget för att man får gratis skyltar under 150kr om man bloggar och gör ett inlägg om dem, tips till dig som behöver en skylt och bloggar.)