Zooey Söndag

hallojsan! 
 
sitter och kollar på film med Papi! men eftersom det är dumma nyheter mitt i alltihopa så tänkte jag att jag skulle blogga lite! först tänkte jag göra en "veckans moment" men kunde inte välja för denna veckan har varit rätt så awesome allt ihop! haha! så det blir en liten Zooey Söndag istället! :D 
 
ungefär såhär trodde jag skulle hända mig idag när jag skulle flytta mig från scenen! haha! synd att bilden blev så liten bara :( jag kan inte hjälpa det men hon är riktigt awesome! :D 
 
puss o hej! <3
 
 

konsert + höstväder = löv it

yo bro!
 
rubriken ---> you see what I did there!? :P 
 
ligger i sängen och bara slöar! är sjukt trött!! haha! har inte bloggat innan idag för jag har inte varit hemma! har ju haft "konsert" with the choir! ca 200 pers kom! riktigt awesome ändå :) är riktigt nöjd över min lilla insats som solosångare också! gick mycket bättre än väntat och jag var inte nervös ett enda litet dugg! brukar inte vara det när det gäller sånt här men i alla fall! haha! 
 
det känns verkligen att det har blivit höst nu! och ärligt talat så tycker jag det är rätt så gött! älskar höst stämningen även fast den är lite grå och tråkig ibland! men det är lite sådär lagom kallt så man måste ha en precis lagom tjock mjukiströja! haha! och en go halsduk och mössa! sååå underbart! och såklart med kaminen tänd! haha! längtar sjukt mycket till jul också! är supertaggad för det i vårat nya fina kök! hahaha! :) 
 
nu ska jag plugga lite! tjohej!
yupyup! supernormal!
 
puss o hej! <3

Genrep

YO BRO!
 
har precis vaknat, är tvungen att gå upp supertidigt idag för vi har genrep with the choir! 
måste ge Solving Sanity en superapplåd för att jag tycker ni är awesome och jag är stolt att vara vän med er! haha! hinner egentligen inte skriva så mycket mer är än att ikvällen igår var suuuper! men måste käka frukost nu och göra iordning mig!
puss o hej! <3