GLÖMDE!

glömde ju totalt bort att jag kommer se annorlunda ut imorgon! i håret! dock kommer jag inte klippa av mig det som på ett annat inlägg! skulle aldrig falla mig in, hahahaha!!
nee, men det blir rött igen!!!   det är ju typ liite rött nu, men med en rejäl utväxt! så ikväll är det rött igen!! vilken go känsla ändå!!! :D
denna blir det såklart!!! på färgkartan är det nummer 842!! :D
sjuukt taggad! hahahahahaha!!!
puss o hej! <3

sista veckorna i skolan!

tjolahopp på er mina underbara och trevliga läsare (jag hoppas ni är det iallafall, alltså trevliga)!
kom hem från skolan för en stund sedan  och nu sitter jag här och är sååå glad över att det inte är något kvar att göra alls i skolan!!!!!   såååå gööööttt!!! hahaha! inga inlämningsuppgifter, inga prov, ingentiiiing! jesus vilken känsla!!
på tal om att det inte är någonting kvar att göra i skolan så är det skolavslutning nästa vecka på fredag!! :O   sjuukt fort har det gått det senaste måste jag säga!
och nu det sista så är det typ bara chilldagar! :) wihoo!
i fredags var det mitt allra sista bokkalas, vilket jag knappt kan förstå! haha!    för er tokar som inte vet vad bokkalaset är så ska jag förklara detta:
joo,  det är en årlig föreställning som min kära farmor startade då hon var bibliotikarie på min skola :) det är massa uppträdanden och varje år har ett tema. årets tema var: deckare! scary? right?? haha! nee, men då körde vi ett litet Medley som vi har knopat ihop, jag tror jag har berättat om det innan, men jag är inte säker... så för säkerhetsskull så tänker jag säga vilka låtar det är:
1. HOFFMAESTRO – Highway man
2. The Script – The Man Who Can't Be Moved
3. Jessie J – Price Tag
4. Adele – Set Fire To The Rain (Moto Blanco Edit)
5. Dolly Parton – Jolene
6. James Blunt – You're Beautiful
och sen är det en del av förstå låten som slut! :)
joo, iallafall så var det bokkalas i fredags och vi fick varsin liten söt ros från förskolebarnen som alla nior alltid får. i början av läsåret så ger vi nior till förskolebarnen och tvärtom :)
gul och sommrig :)
och ett liten "lycka till"  meddelande :)
i fredags fick vi även våra klasströjor som vi hade lite tjafs om, om hur vi ville att de skulle se ut, haha! 
"Ingen Hjärna, Ändå Stjärna!" och självklart mitt namn på armen ;)    kan inte förstå att jag har gått i skolan sedan 2003! haha!  känns som om det var typ hundra år sedan....hahahaha!
"Våra Värsta År"     den fiiiina baksidan med allas namn :) mitt är nere till vänster men det syns typ inte, haha!

det var allt intressant från förra veckan, nu återstår bara två veckor kvar :O
och denna veckan blir lite speciell....
imorgon är det "avslutnings middag" för alla niorna :)
denna klänningen ska jag ha förresten för er som ville veta :) ett sött litet arvegods från Jenny! haha!
bilden är dock tagen i höstas så om håret ser lite annorlunda ut... så är det det, haha! var precis nyklippt då :)

på torsdag ska vi till Liseberg med klassen oxå så det blir två sena kvällar i rad, inte för att det gör mig något men... hehe!
och nästa vecka på fredag är det avslutning, kan inte förstå dettaaaaa!!!! :O hahahahaha!!!
det är sista veckan i hela grundskolan och örbyskolan!!! blandade känslor måste jag säga, eller egentligen så har jag inga känslor än, för jag har inte riktigt fattat det :/ hahaha!!
men nu ska jag städa mitt rum lite så mina små söta kompisar vågar gå in på mitt rum imorgon, haha!!
massa pussar och kramar från en hungrig tjej! <3

jag gjorde det...

...som jag var säker på att jag aldrig i hela mitt liv skulle göra! :O
nu är ni nyfikna va!?
jag var en hastig sväng inne i Borås med mi familia och då bara hände det! jag vet inte vad som slog mig överhuvudtaget!!!  och jag kan väl säga att ordet Överhuvudtaget har väldigt mycket med det här att göra!!!!
jag har klippt av mig håret!! herreguud!
har håret bakom örat så det ser lite cp ut, men shiiit! vad kort det ääär!!! fast det ser betydligt kortare ut på bilder, haha!
asså jag fattar inte ens att jag vågade!!! dock sprack min lilla plan till spexfotot imorgon :/  bajs!! men det känns rätt så bra i alla fall :)

neee! orkar inte mera!! hahahahahahahahahahahahaha!!!  hade tänkt vänta med detta till ett annat inlägg, men jag vill inte att ni ska gå omkring och tro att jag ser ut som en gris!!! hahahaha! såklart var inte detta sant!!!      jag skulle aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig våga klippa av mig mitt hår!! aldrig i hela mitt liv!!!
det känns väldigt frestande och se hur det hade sett ut dock, men jag vågar inte! haha! jag är en liten chicken ;)
mitt håt är fortfarande kvar och för en stund sedan så såg jag ut såhär, haha! lilla My tofs på huvudet och halva håret plattat, haha!!!    var tvungen att förbereda mig för imorgon lite ;)   nu är ni nyfikna va?? hehe!!!   ser ni skillnaden på sidan som är plattad och den som inte är plattad! sjuuukt!! haha! och jaa, det är mitt riktiga hår för er fånlunsar (sött ord, hehe) som tror att jag är en liten muffins och har satt på löshår! haha! så är inte fallet :) my hair is extremly real! real as i dont know, hmm... Joda!!! nee, men det är megaäkta :D
jao, charmigt face... nee, men ni ser ju skillnaden rejält! haha!
detta blev ett riktigt bildligt inlägg! hahha! fattar ni! bildligt!!!!!  okej, ingen fattar, bara jag! och vet ni varför?? jooo, för jag är HUUULKEN!!! :D
puss o hej <3