Moppeplugg!

haj!
sitter och gör lite datatest för moppekort... bläää! sjukt tråkigt½ så nu tog jag en liten paus! haha!  har ju pluggat igenom hela böckerna, men vissa av frågorna har vi ju inte ens gått igenom!!! gaaah! och så finns det inte i boken!!! förbannad blir man!!!
men snart så!! gaah! tänker plugga som en galning tills jag får köra min lilla babe! haha!
så kan jag och Chejken köra massa tillsammans! haha! coola moppebrudar!! haha! eller...jaa...hehe.... det var bara konstigt!!

alla vill till himmelen, alla vill till himmelen, 
alla vill till himmelen, alla vill till himmelen,
alla vill till himmelen, alla vill till himmelen,
för man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu...
nee, men jag lyssnar lite på underbara Laleh! :) haha!

men ska nog plugga lite nu.... bläää!!!
så... jaa....
puss o hej! <3

kreativ!

trolololololo!!
jag har verkligen blivit jättekass på att blogga det senaste!! usch! fy skäms på lilla mig!
har precis dukat bordet för mor och lilla fader är och hämtar pizza :)
idag har jag typ inte gjort så mycket, haha! eller joo, jag har faktiskt pluggat! jag har pluggat igenom hela teoriboken!! awesome! 118 frågor och jag hade 108 rätt!! bara för att jag är megacool och räknar :)
har bestämt mig för att plugga teori hela helgen så jag kan bestämma ett datum för att göra provet :)  är nämligen klar med körningen om jag inte har talat om det :)  känns redigt gött ändå!
har äntligen gjort antagningsprovet till gymnasiet också! gjorde det i onsdags! gick megabra! först fick vi göra ett teoriprov, som gick super! haha! och sen fick vi en liten rundvandring i musik och studiosalarna :) sen så fick vi spela en valfri låt! och jag har haft svårt att bestämma mig vilken låt jag skulle spela, så det fick bli en egen till slut, haha!
jag har även kommit igång rejält med tecknandet igen! sjukt skojj faktiskt! iallafall de dagar då jag har en riktigt kreativ sida! haha! ibland har jag inte det och kan inte ens ta på mig eyeliner! haha! igår tecknade jag en bild på Johnny Depp, dock ser det inte ut som honom, men iallafall! haha! och jag började även med en liten bild i färg som jag tänkte jag kunde ha som tävling så man kan vinna en länk :) vad säger ni om det? skulle det passa er läsare i smaken??
nu tänkte jag fota lite med Alva! vi får väl se om det finns en bra kreativ sida hos mig idag :)
puss o hej ! <3

jag vet!!

Jag vet, jag vet....jag har inte bloggat igen.... Men har verkligen inte orkat, haha! Sitter i soffan och bloggar från mobilen eftersom att jag inte orkar gå 4meter in på mitt rum för att hämta datan! Haha! Illa! Orkar inte skriva så mycket, för det är krångligt att blogga via mobilen! Haha! Och dessutom ska jag käka nu! KÖÖÖTTT! Man känner sig så manlig när man säger det! Hahahahha! KÖÖÖTTT!!!!! KÖÖÖTTT!!!! HAHAHHAHAHAH! Okej, det var konstigt... Och manligt! Men nu är maten klar så... tjingtjong! puss o kram! <3