Lilla Kajsa!

Japp...då har Anders, Lina och Kajsa nyss åkt hem. aa...dom har precis vart här med sin nya lilla Kajsa. hon var jättesöt. väldigt lik sin pappa. hon var så liten. det var precis som när Lucas föddes, hugo var så liten tills han föddes. så när man såg Lucas för första gången så blev hugo jättestor. men iallafall...Kajsa var jättesöt.
Anders o Linas barn
här har vi lilla Kajsa på BB.

Dessutom fick vi 2 bagglamm i fredags...o 2 bagglamm i morse. dom är jättesöta. dom som föddes i fredags heter Rufus o Harald...haha...Harald döpte jag. dom som föddes i morse tror jag inte heter nåt än. har inte så mkt koll asså.

men orkar inte skriva så mkt mer nu. pussar o kramar i massor.

En skön fredags kväll...

Japp...då var det fredag igen. nu sitter jag o lyssnar på Heavens on fire med Kizz. det är la bra. jag är helt fast vid den sången. den är ju bra asså. men den var inte bra när Alice i idol sjöng den...det var ju falskt (tyckte jag). men man har ju olika smaker. vissa gillar rap, vissa gillar rock, vissa gillar pop, vissa gillar opera o vissa gillar ballader. man har alltså olika smak. men jag gillar mer rock tror jag. inte hårdrock liksom utan lite mer...bra rock. eller nåt.
men den som är bäst är Avril Lavigne...och hennes bästa skiva är såklart: The Best Damn Thing. den skivan köpte jag några dagar efter jul. jag har lyssnat på den ganska mycket efter det.

desutom har jag fått en ny kusin som heter Kajsa. jag har bara sätt henne på bild men hon ser iallafall söt ut. lilla Kajsa. på bilderna ser hon ut o va ganska lik sin pappa, Anders. Dom kanske kommer till oss på söndag. alltså Lina (Kajsas mamma), Anders ( Kajsas pappa) o Kajsa själlv förståss. det ska bli kul att få se henne.

om ungefär en och en halv timme ska jag kolla på tv. för det är finalen av Lets Dance. men det är ju bara jag i hela familjen som vill titta på det så jag får väl sitta ensam framför tv:n och äta mitt godis. dom andra kanske kommer att spela nåt spel eller nåt.

Men nu orkar jag inte skriva mer. är trött efter dansen som jag nyss kom hem ifrån. kramar till er alla och hejdå.

bananlack smakar as!!

hejhej på er alla... idag var jag hos tandläkaren. usch...det var läskigt, det värsta var att jag fick bananlack. det smakar as.
blä... om ett tag ska jag till baka till tandläkaren för att plasta tänderna eller nåt.

kan inte skriva så mkt idag för jag ska strax gå o titta på *halv Åtta Hos mej* det började precis. men det gör inget om jag missar lite på det, det är ju inte det roligaste programet direkt men det är ganska roligt. sen ska jag titta på *rent hus* det är mkt roligare att titta på. idag ska dom till en "tant" som har jätte stökigt hemma hos sig. dom hittar en matburk som är 19 år. bläääääää...

men nu ska jag bara spela färdigt word challenge...som ni kanske har förstått så är jag beroende av det, men det är ju faktiskt roligt att spela.
men nu måste jag faktiskt gå för jag vill ju inte missa hela programet.

kram på er alla...ha det så bra. och kom ihåg..bananlack smakar as.
hahahahahahha!!!!!!