Jobb, jobb och ännu mer jobb

Har jobbat i princip varje dag den senaste veckan. Så därför har jag varken haft så mycket tid eller ork att blogga faktiskt. Men i onsdags när jag var ledig så kom Daphne och Ebba hem till Pontus och vi hade en riktigt mysig kväll. Har saknat de sååå mycket så det var jättetrevligt. 
 
Som sagt så har jag ju jobbat resten av veckan. Så idag är jag ledig och det är såå skönt, så jag och mamma ska åka och köpa lite nya blommor och sen ska jag åka till Pontus och bara mysa och ha det gött. 
Imorgon ska jag till tandläkaren och på torsdag så har alla esteter på gymnasiet konsert, så då ska jag faktiskt dit och kolla. Dessutom har ju Alva börjat estet och det är deras första konsert, så det ska bli spännande. 
 
 

En titt in i Pontus lägenhet

När vi var på Ikea för några veckor sedan så passade vi självklart på att fixa iordning lite extra hemma hos Pontus. Och eftersom jag var med och köpte möbler och lite smått och gott, och var med och bestämde lite hur vi ville ha det i hans lägenhet med de nya grejerna så känns det lite mer som mitt. Alltså lite mer gemensamt på något sätt. Förstår ni hur jag menar? Jag tänkte i alla fall dela med mig av några små hörn från hans lägenhet som jag gillar.  
Mitt sängbord. Där jag bland annat har ett foto på mig och Pontus från balen, världens bästa moisturizer (vet någon vart man kan köpa denna så hör av er!! Hittar inte någonstans), en mini handsprit, ett litet ljus och för tillfället ett glas juice. Allt som behövs helt enkelt. 
På matbordet har vi flera sorters ljus och ljuslyktor. Ni vet ju hur mycket jag tycker om ljus. 
Vår tehylla. Som jag gillar väldigt mycket trots att jag i princip bara dricker två sorters te. Men jag tycker det känns så mysigt på något sätt, så därför är det ett av mina favorithörn. 
 
Nu har ni fått en liten syn på Pontus lägenhet. Jag tycker bara att det blir hemtrevligare och hemtrevligare och jag har spenderat väldigt mycket tid här det senaste. Nästan mer tid här än hemma faktiskt. Men det är la lika bra att vänja sig, någon gång kommer vi ju faktiskt ha en gemensam lägenhet. And I honestly can't wait. 

Happy purr-thday

Igår fyllde Jenny, min syster år och alleles jättespontant så gjorde jag att födelsedagskort. 
Det blev en liten katt som jag ritade med mina promarkers som jag använder alldeles för sällan. Men jag är så galet dålig på att rita med färger, så jag försöker göra det mer och mer.