Bal 2015

I fredags var jag på bal. Alla var så otroligt vackra och jag önskar att jag tog massa bilder, men jag var tvungen att spara batteri på min mobil så tog typ inga under kvällen :/ 
Men jag har några bilder på hur jag och Pontus såg ut i alla fall från dagen och när vi gick på podiet.
Bild från bt.se
Såhär såg mitt hår ut! (har nog inte bloggat sedan jag färgade håret men nu får ni se min nya hårfärg också) 
Fotograf: Alice Jönsson
Fotograf: Alice Jönsson
 
Efter att det hade varit mingel på skolan och vi hade gått ut på podiet så åkte vi in till Göteborg. Först åkte vi till Clarion Post Hotel där vi åt trerätters och det var olika nomineringar osv. Jag drack tom vitt vin till maten som jag tyckte om och i vanliga fall avskyr jag all sorts vin. Så pluspoäng på det. Efter det så gick vi vidare till Trädgårn för fest. Hade lite svårt för folkmassan dock så höll mig mest där det inte var lika mycket folk. Men det var trevligt ändå. 
 
I helhet var i alla fall kvällen riktigt bra! (Och jag hade snyggaste balpartnern)  

Video från avslutningskonsert 2015

Förra veckan var det ju allra sista gången vi hade konsert, och jag lovade att lägga upp film. Så här kommer en film från hela konserten och ett klipp från en av låtarna, Téir Abhaile Riú som troligtvis var en av låtarna som stack ut mest med genren men som vi fick mest positiva kommentarer på. 
 

Sista konserten

Imorgon är det bal. Tiden går så galet fort. Är både nervös och exalterad. Det känns konstigt på något sätt att det livet jag lever nu snart tar slut. Inte tar slut som i att dö då alltså. Men alla rutiner som jag har haft i 3 år nu kommer försvinna. 
 
I tisdags hade vi ju konsert och allt var så himla bra och vi var så himla bra, men det är tabu att säga att man är duktig men vi var verkligen skitbra. En av de bästa spelningarna vi har haft tror jag. Det kommer kanske upp film om ett tag, vi får se! 
Och idag hade esteterna "festival". Vilket i princip innebär att alla musikelever spelar. Vi brukar ha det utomhus men vädret var dåligt så vi fick bygga ut scenen i cafét och spela där istället. Det var sista gången någonsin som vi spelar ihop. Sista gången vi får stå framför publik med klassen. Det känns så konstigt, men det måste ju avslutas någon gång liksom. 
 
När jag kom hem från skolan igår var det så himla fint väder så jag gick ut i trädgården med vovvarna och tog massa fina kort på dem.