SJUK!! :(

jaa, hemskt, hemskt, hemskt är det :(
har vart hemma igår och idag, och jag lär ju bli hemma imorgon oxå! :(

men som tur är så har jag en supersnäll storasyster som kommer hit med filmer :) hihi!

sitter nu och facebookar samtidigt som jag lyssnar på musik! det hade vart roligare om man inte var sjuk och det kändes som hela halsen skulle explodera förståss.   igår lyste jag med mobillampan ner i halsen (haha) och lät mamma titta... mandlarna var ju sjuktenorma.... helt uppsvulna!!


hej då, pussiluss <3

Musikproduktion??

hejsan hoppsan på er! :D

jaa, ni kanske undrar vad jag menar med musikproduktion... jo, jag funderar att läsa det på gymnasiet... jag vill ju gärna hålla på med musik så jag tror att musikproduktion är perfekt för mig, eller vad tycker ni??

idag var vi oxå hos jeanette och barnen:D   man kan verkligen se att Hugo och Lucas tycker om sin lillasyster Saga, så som de håller på att krama och pussa på henne. haha! 

imorgon blir det att åka till simone på tjejkväll =) ska bli riktigt kul, och det kommer troligtvis lite bilder oxå. 

pågrund av mina nya örhängen och halsband jag köpte idag så har jag världens repa på skärmen på mobilen :/ 

inmgen bra bild men så här blev det i alla fall :( 
pussiluss på er <3 hihi 

happy valentine's day! <3

glad alla hjärtansdag på er! <3 japp, som sagt var så är det alla hjärtansdag idag! inget som jag egentligen firar men i alla fall. sov i soffan inatt för jag lunde inte somna :/ men när jag vaknade så fick jag en riktig överaskning... ett folieinslaget paket!! haha! supergulligt! och på paketet så sitter ett hulligt litet rim i ett hjärta : till en cooling som dej, kommer här en liten grej. vad som helst får ligga här, kanske godis som du håller så kär?... puss <3 jenny! hihi, gulligt va? i paketet så låg en liten skål som det stog smått och gott på. så ett stort alla hjärtansdag tack till jenntan! :) sen så gjorde jag och alva ett litet kort på datan till mamma och pappa. och jag kan meddela att de blev väldigt chockade, de var inte alls beredda på det. haha!! och om jag inte har sagt det så har vi LOOOOVVVV nu och det är superhärligt... dessutom så ska jag troligtvis få glasögon :) och idag färgade jag håret rött igen men blev inte så nöjd :/ asså det är ju inte fult men kag ville ha det rödare och vi hade ändå i två flaskor färg!! btw, alva färgade oxå håret och det blev superfint. det är typ gyllenebrunt. :D men nu tänkte jag titta lite på tv, så pussiluss <3 och på fredag ska jag på tjejkväll hos simone som har fyllt 15! GRATTIS!! :D hejdå :)