ES3 TURNÉ 2014

Turnén är över. Allt var så fruktansvärt roligt. Publiken var så himla bra. Min klass var så himla bra. Vi presterade så fruktansvärt bra. Är så stolt över oss så det är sjukligt. 
 
Är faktiskt lite ledsen över att det är över. Det var så fruktansvärt kul och veckan gick så fort! Två skolor varje dag (undantag för tisdagen då vi bara körde en skola), packa in och packa ut instrument till släpet, rigga upp och rigga ner, ge järnet på scen och njuta av publikens respons. Vi fick till och med stående ovationer på Ängskolan, och alla sjöng med och det var GRYMT!  Kan man få gå om trean igen endast för att göra om turnén en gång till? Det hade varit skitnice. 
 
Idag var det sista dagen i alla fall, och efter en väldigt slitsam vecka tänkte jag och Pontus att vi kunde "fira" är väl fel ord, eftersom jag inte vill att veckan ska vara slut, men som en liten belöning för veckan åkte vi och käkade pizza. Efteråt fick vi varsin klubba och jag blev helt överexalterad och tjöt ut "ååååh!!!! niiiice!!!!!" pizzasnubben tittade konstigt på mig... 
 
Imorgon åker hela ES-programmet till Orust och vi ska till ett akvarellmuseum. Men innan det måste jag ligga och slappna av och inte göra någonting, har ont i hela kroppen efter att ha kämpat så denna veckan hahah 
 
För mer bilder + filmer från turnén, checka turnébloggen HÄR!
 
adjöken! 
 
 

Kick-off

I fredags var det kick-off i skolan, och först blev jag ganska otaggad när jag såg på en lapp att det inte var som det har varit alla andra år. Men när det väl drog igång så blev det ganska kul! Vi tävlade klasser mot klasser i trekamp och andra små tävlingar. Vi såg ut ungefär såhär: 
Alla hade pyjamasar på sig, och det var ganska comfy att gå omkring i tofflor hela dagen i skolan hahah
 
Igår var jag och Chejken på Skrädderiet och fikade. Det var supermysigt! 
 
Nu i veckan börjar vår skolturné och jag är riktigt excited! 
pusshaj <3 
 

Sista sommarlovet

Nu är alltså mitt allra sista sommarlov över. Vi har intagit musiksalen och repat järnet dem två senaste dagarna. På måndag börjar vår skolturné, vilket innebär att vi åker till olika skolor och spelar. Om ni går på någon av skolorna tycker jag verkligen ni ska komma och lyssna på oss! 
Schema för att hitta oss finner ni nedanför!
 
MÅNDAG
Lyckeskolan 10.00
Fritslaskolan 13.30
 
TISDAG
Sätilaskolan (kanske, vi har fortfarande inte fått något svar om vi kan spela där än eller ej, men vi får hoppas det) 10.00
Ängskolan 13.30
 
ONSDAG
Örbyskolan 10.30
Leteboskolan 13.30
 
TORSDAG 
Mogaskolan 10.30
Cafét i Marks Gymnasieskola 13.30
 
Dessutom har vi olika setlists på olika ställen vi spelar på så försök att smyga in på flera vettja så får ni höra olika låtar! (vet ej om det är öppet för allmänheten att kolla på dem olika skolorna men om man går i skolan kan man komma och kolla i alla fall!) 
 
KLICKA HÄR! <- Klicka där så kommer ni till bloggen som mediaeleverna har gjort där ni kan följa i bilder och filmer när vi repar och våra föreställningar på turnén! En sneakpeak på en av låtarna finns i filmformat, checka vettja! 
 
Idag ska jag och Jenny på ett danspass, för vi bestämde för ett tag sedan att vi kanske skulle börja dansa, så idag är det ett provpass. Är fruktansvärt trött men det ska bli kul ändå! 
Sen åker jag hem till Pontus och sover där, och imorgon i skolan är det kick-off, med olika tävlingar som man tävlar klassvis i. Med maskeradtävling också förstås!
Är alltså antingen såhär glad när vi spelar
Eller ser sådär supertjurig ut. Troligtvis pga att jag är hungrig eller bara allmänt trött. 
 
Där har vi stått hela dagen förövrigt, igår också, framför mixern och låtsas att vi har haft publik. Trevligt i vilket fall som helst, har inte spelat alls mycket musik på sommarlovet men inser nu hur kul det faktiskt är! 
 
Måste nu fara och leta upp kläder till maskeraden och kläder som jag kan dansa i. 
pusshaj! <3