Update - Instagramflöde, 20-årsfest och övningskörning

Hej! 
Min dator funkar bra igen! Sååå skönt! 
Tänkte börja inlägget med en återblick till de senaste veckorna från instagram och efter det bara helt enkelt berätta vad jag har haft för mig. 
Jag och Pontus åkte och hälsade på Daphne i hennes nya fina lägenhet och satt på balkongen i solen och drack läsk. En så otroligt skön dag. Och för att inte tala om vilken otroligt söt lägenhet hon har skaffat sig. 
De andra dagarna när det har varit fint väder har jag faktiskt tagit en promenad på morgonen. Försöker börja komma igång med det så ofta som möjligt (har kanske varit lite lat med det de senaste dagarna, men det har faktiskt varit uselt väder) och det är såå skönt. Känner mig mycket piggare och eftersom jag inte är så hälsosam av mig så är det nog bara bra om jag kommer igång med det. 
Hallå can we just take a moment?? Mitt smink den här dagen var verkligen on point, och även sådana saker bör dokumenteras. 
 
 
Vad har jag gjort annars då? Jobbat mest skulle jag säga, som vanligt helt enkelt. Förra helgen var jag faktiskt ledig och då fyllde en kompis år så vi var på hans 20-årsfest. Riktigt trevlig kväll, trots att jag kanske hade haft lite för mycket att dricka. Annars har jag jobbat hela veckan, detta är faktiskt min enda lediga dag. Och vad gjorde jag då när jag hade en helt fri dag utan planering? 
Vi åkte faktiskt till Ericshjälpen. Jag plockade på mig en sommarklänning, en croptop, en mugg med en sååå söt elefant på (obviously, my obsession with mugs is for real alltså), teburkar, serveringsfat och två nya vinylskivor. SJÄLVKLART en med Frank Sinatra, för hans musik är livet, och en med Louis Armstrong. 
Varje gång jag har varit på Ericshjälpen det senaste året har jag fått med mig en Sinatra-skiva hem, det har blivit obligatoriskt på något sätt. 
 
När vi hade kommit hem och hade ätit så stack jag och mamma faktiskt iväg och övningskörde. Känner att jag verkligen måste komma igång med det nu, så jag kan få mitt körkort någon gång (helst innan jag flyttar hemifrån). Vill verkligen inte låta skrytsam men efter denna dagen ska jag nog bli bilförarproffs. För att vara första gången jag kör så tyckte jag faktiskt att det gick ganska bra, och så känns det jätteskönt att komma igång med det. Vi ska nog försöka köra lite imorgon innan jobbet också, så vi verkligen kommer igång med det.
 
Hoppas ni har det bra i alla fall, trots att vädret svajar så enormt mycket.