Min julafton 2015

Hej! 
Hoppas ni har haft en trevlig jul, eller en trevlig vecka om ni inte firar. 
Jag hade i alla fall en väldigt trevlig jul. 
Jag och Jenny hoppade faktiskt över Kalle Anka i år, så istället drog vi på oss tomteluvor och åkte ner till jobbet och hälsade god jul till de gamla och lämnade lite choklad. För jag och Jenny jobbar faktiskt på samma ställe, fast på olika avdelningar. Så vi gick runt och delade ut lite choklad på hennes avdelning, och jag hade köpt lite noblesse-askar att dela ut på mina våningar. 
 
Sen plockade vi upp Pontus på vägen hem och sedan så åt vi, och vi har faktiskt bojkottat det här med julmat. Så i år åt vi lite olika pajer istället. För min del gör det faktiskt ingenting att vi inte har någon julmat för jag är ändå inte så förtjust i det. Sen delade vi ut julklappar medan vi åt både efterätt och julgodis, och Pontus who knows me too well hade köpt en juicepress till mig. Om ni inte är medvetna om det så älskar jag juice, så det var den ultimata julklappen. 
Utöver det så fick jag lite flytta-hemifrån-saker, hudvård och lite sådant där. Dessutom så fick jag och Pontus ett presentkort på Ikea ihop så nu ska vi shoppa loss inför vår framtida gemensamma lägenhet. 
Vi hade ingen tomte i år men däremot så var både Gösta och Findus tomte (vi hittade en gammal dräkt i en av våra jullådor) i ungefär 2 minuter dagen innan julafton och de var för söta för att inte ta kort på. Speciellt när Findus försökte leka samtidigt som han smög runt i dräkten. 
Dessutom så är ju faktiskt Alva ganska söt hon också. 
 
Publicerat i Vardag