Sista sommarlovet

Nu är alltså mitt allra sista sommarlov över. Vi har intagit musiksalen och repat järnet dem två senaste dagarna. På måndag börjar vår skolturné, vilket innebär att vi åker till olika skolor och spelar. Om ni går på någon av skolorna tycker jag verkligen ni ska komma och lyssna på oss! 
Schema för att hitta oss finner ni nedanför!
 
MÅNDAG
Lyckeskolan 10.00
Fritslaskolan 13.30
 
TISDAG
Sätilaskolan (kanske, vi har fortfarande inte fått något svar om vi kan spela där än eller ej, men vi får hoppas det) 10.00
Ängskolan 13.30
 
ONSDAG
Örbyskolan 10.30
Leteboskolan 13.30
 
TORSDAG 
Mogaskolan 10.30
Cafét i Marks Gymnasieskola 13.30
 
Dessutom har vi olika setlists på olika ställen vi spelar på så försök att smyga in på flera vettja så får ni höra olika låtar! (vet ej om det är öppet för allmänheten att kolla på dem olika skolorna men om man går i skolan kan man komma och kolla i alla fall!) 
 
KLICKA HÄR! <- Klicka där så kommer ni till bloggen som mediaeleverna har gjort där ni kan följa i bilder och filmer när vi repar och våra föreställningar på turnén! En sneakpeak på en av låtarna finns i filmformat, checka vettja! 
 
Idag ska jag och Jenny på ett danspass, för vi bestämde för ett tag sedan att vi kanske skulle börja dansa, så idag är det ett provpass. Är fruktansvärt trött men det ska bli kul ändå! 
Sen åker jag hem till Pontus och sover där, och imorgon i skolan är det kick-off, med olika tävlingar som man tävlar klassvis i. Med maskeradtävling också förstås!
Är alltså antingen såhär glad när vi spelar
Eller ser sådär supertjurig ut. Troligtvis pga att jag är hungrig eller bara allmänt trött. 
 
Där har vi stått hela dagen förövrigt, igår också, framför mixern och låtsas att vi har haft publik. Trevligt i vilket fall som helst, har inte spelat alls mycket musik på sommarlovet men inser nu hur kul det faktiskt är! 
 
Måste nu fara och leta upp kläder till maskeraden och kläder som jag kan dansa i. 
pusshaj! <3 
 
 
 
Mamsen

Låter kul!!! Och ska bli spännande höra vad ni tyckte om dansen. Tror ni kommer vrålgilla det:-)

Mamsen

Låter kul!!! Och ska bli spännande höra vad ni tyckte om dansen. Tror ni kommer vrålgilla det:-)

Mamsen

Och va kul att kunna följa er på mediabloggen!!!