My latest work

Det har blivit många sådana här inlägg det senaste. Men jag gör inte så mycket annat när jag är ledig to be honest.
Försöker få färdigt så många beställningar som möjligt, men mellan beställningarna har jag massa andra idéer i mitt huvud som jag vill göra. Så jag försöker göra varannan beställning och varannan egen bild. 
 
Den här första ville jag göra eftersom jag ville prova ut så många färger som möjligt av de nya promarkerpennorna som jag köpte för ett tag sedan. Tror jag köpte 15 nya färger som jag ville testa, helst i en hel bild. Jag tror nog att jag fick med alla färgerna faktiskt, jag kan ha missat en eller två, men jag fick med de flesta i alla fall. Jag har ju självklart använt av mina gamla färger också, inte bara de nya.
Det är definitivt inte det bästa ansiktet jag har gjort, men är ändå ganska nöjd med håret. Ugglan och detaljerna runt var också väldigt roliga att göra. Det är inte ofta jag gör bilder med så mycket objekt i samma bild, så för att inte vara så van vid det så är jag ändå ganska nöjd. 
 
Den här bilden är inspirerad av Twisty the clown från American Horror Story. Ni som har följt mig ett tag vet nog att jag hade en period då jag kollade på det hela tiden. Så jag testade på att göra en cartoonish version av honom. Har egentligen inte så mycket att säga om denna bilden, den tog inte så lång tid att göra och la inte riktigt ner så mycket tid på detaljer som jag nog egentligen hade velat, men tycker ändå att den är ok. På något sätt känns den ganska annorlunda mot vad jag brukar göra.
 
Den här sista är faktiskt en jag gjorde lite snabbt idag. Ville gärna göra en bild där en tjej blåser en bubbla med tuggummi. Den har mycket detaljer kvar som skulle kunna göras, men eftersom jag inte la ner så mycket tid på håret, så kändes det inte riktigt som att den skulle bli sådär perfekt som jag ville egentligen om jag gjorde färdigt den. Så jag la i den i min pärm med bilder trots att det finns saker kvar som skulle kunna göras på den. Men kände mig inte så taggad på att göra färdigt den när jag inte gjorde håret så noga, det känns som den alltid hade känts halvklar pga det. Menmen, en liten snabbis idag i alla fall som jag tänkte jag kunde dela med mig av.