Min tatuering

HEJ
 
Nu är det gjort. Förra veckan gjorde jag det. Jag tatuerade mig! Har lagt ut det på facebook och instagram men lägger upp det här också. 
 
Så ser den ut! "Vad betyder den då?" tänker ni. Den har två betydelser för mig. Musik (obviously) som alltid har varit en stor del av mig, som jag aldrig vill släppa. Och jag ville ha något som jag kan titta på som verkligen betyder något för mig. Och musiken har alltid betytt mycket för mig, det är genom den som jag har kunnat visa vem jag är liksom. Och hjärtslagen (eller ljudvågorna om man vill se det som det) vill jag kunna titta på om något blir jobbigt, och kunna ta djupa andetag efter de starka slagen. (alltså de som är längre streck). Svårt att förklara om man inte visar genom att peka och förklara samtidigt haha 
Andas in när den första långa går uppåt och andas ut när den går ner igen osv. (de korta har ingenting med andningen att göra det är bara för att det ska se bra ut hahha). För att ta några djupa andetag och bara vara i nuet några sekunder och koppla bort allt hjälper alltid om något är jobbigt eller stressigt. 
 
Det gjorde förövrigt inte alls ont?? Blev typ chockad. Har blivit uppskrämd och skrämt upp mig själv med att det skulle göra jätteont. Det var väldigt obehagligt, men ont gjorde det inte. Det var som att någon skrapade väldigt hårt på armen bara. 
 
Det var lite om min tatuering, ville bara förklara det lite och så. 
Godnatt!