Evert the crocodile

HEEJ
När jag egentligen har haft saker att blogga om det senaste så har jag inte gjort det. Smart av mig. Så jag drar ihop det till en kort version nu istället. 
 
Jag, Alva och Mami tog med Saga till djurparken. Det var supermysigt. Mycket enklare också att bara ha med Saga än att ha med Hugo och Lucas också. 
Så söt är hon <3 
 
Jag, Pontus, Chejken och Olof åkte och badade och hade sedan tacokväll, hade det mysigt och spelade spel osv. Sedan sov jag, Pontus och Chejken i husvagnen och det var pinande varmt. 
 
Vi hade grillkväll med familjen +respektive! 
Det var supertrevligt! Och vi tävlade i 5-kamp och hade riktigt kul! :D 
 
Jag och Pontus har varit och badat med Mami flera gånger. Mami längtade efter en luftmadrass som hon kunde sola på ute på vattnet. Hon hittade dock ingen luftmadrass så hon köpte två sådana här istället: 
Jag döpte en till Evert. Vi alla tre tyckte det var superkul trots att den yngsta (jag) av oss snart fyller 18. 
 
Och idag så kom Mormor, Göran, min kusin Jonathan och hans flickvän Linda hit. Alva har ju fyllt år så vi firade henne lite med tårta osv. Det var supertrevligt! :D 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för jag och Chejken ska åka till Gekås. Är väl måttligt taggad på att gå upp tidigt om jag ska vara helt ärlig, men det är väl lika bra att börja öva igen. 
 
Godnatt! <3