2-årsdag och höstpepp

Förra veckan firade jag och Pontus 2-årsdag. Det känns som så mycket längre dock. Minns knappt hur det var utan honom. Kan inte heller såklart tänka mig ett liv utan honom i framtiden heller. 
 
Den första bilden är precis efter att vi blev tillsammans och den andra är på vår 2-årsdag. 
Vi har förändrats ganska mycket. Men jag tror någonstans att vi har förändrats ihop och i ungefär samma takt så förändring är inget dåligt. Tror snarare att det kan vara tvärtom.
 
Förra året firade vi med att elen i Pontus lägenhet försvann så vi var tvunga att få tag på en elektriker eftersom hyresvärden för tillfället inte var hemma. 
I år firade vi med att bara mysa hela dagen. Vi köpte kinamat och bara hade det supertrevligt. 
Dessutom har jag köpt en ny kamera så vi passade även på att inviga den.
 
Älskar honom otroligt mycket. 
 
 
Denna helgen ska jag dock göra något helt annorlunda. Om en stund tar jag bussen till Borås för att möta upp Josefin för jag ska spendera min helg hos henne. Hon har börjat folkhögskola och bor på internat och jag jobbar ofta helg så vi träffas inte så ofta, men nu ska jag i alla fall dit för första gången så vi får väl hoppas att det blir mys. 
 
Är förövrigt så taggad på hösten. Vet inte riktigt varför men tanken på höstfärger, doftljus (ja, jag har spenderat alldeles för mycket pengar på doftljus den senaste månaden) och filtar känns så fruktansvärt mysig. 
Don't judge me, crazy faces är livet. 
 
Hoppas ni får en trevlig helg!
 
 
 
Publicerat i Vardag