flummig och flötig videoblogg

SHO
Har varit hos Pontus hela helgen och spelat wow typ.... heheh 
Anyway, imorse vaknade jag av en superhemsk mardröm :( Så Pontus fick typ förklara för mig att det inte var på riktigt och sen lät han mig somna om (även fast det var morgon för jag hade sovit superdåligt) 
Vaknade sedan igen vid typ halv 12 av "HELVETEEE!!!" och mackor som flög överallt. Han skulle komma med frulle på sängen till mig. Och frulle på sängen blev det minsann! Även fast mackorna flög lite hit och dit så blev det rätt lyckat ändå om jag får säga det själv. Jag menar, allting blir lyckat sålänge man får frulle på sängen :D 
 
+Pontus påpekade att jag inte har gjort en videoblogg på länge och hittade den här som jag tänkte jag kunde lägga upp eftersom jag ändå inte har något kul att göra en videoblogg om för tillfället haha :)  
Det är någon flötig video från i somras. Muschen som nyss hade gått upp ser megafräsch ut medans jag ser superflötig och trött ut pga lack of water och skamsligt varmt väder. men jålå. Hittade den i alla fall och tänkte why not liksom, inte så rolig kanske, men tänkte att den kunde fördriva eran tid lite :) 
 
NU ska jag sova! 
PUSSHEJ <3 
Mamsen

Hahaha förlåt PONTUS!! Men ser det framför mig.....tur det blev bra ändå :-) Och jag längtar efter sommar när jag ser den där videon!!!❤️❤️❤️

Pontus Lindberg

Tänkte köra drinking-game på er video-blogg...
5 sekunder igenom gav jag upp. Vill inte bli alkoholförgiftad.
Det var nice i helgen! :>

Svar: hahah men tönt! Men jaa, det var det
Linnea Johnson

Jenntan

Hahaha ååhhh mina favvomiffon alltså!! ❤️❤️❤️

Svar: hahaha du kan va ett miffo! <3 <3
Linnea Johnson