onödiga konversationer & beskrivande bilder

SHO
Har nyss haft en superonödig men ändå supermysig konversation med Pontus på telefon. Det var en sådan där onödig konversation som handlade om allt mellan McDonalds och Thor 2 till diskning och mördare. Har inte träffat honom på hela dagen (att jag vaknade upp i hans säng imorse räknas inte ok?) och att det där lilla samtalet ändå lyste upp min dag är insane! 
 
Pappa och Hädda (aka min gudfar) sitter och spelar quizkampen och skriker som om de precis har vunnit ett krig ungefär. 
Har inte varit hemma på hela veckan typ, har sovit hos Pontus varje natt så det ska faktiskt bli ganska skönt att sova hemma inatt. Imorgon åker vi på bio, jag, Pontus, Jenny och Johan och Johans lillebror om jag inte minns fel. Hunger Games:Catching Fire, så ska vi käka lite innan. Det ska väl bli trevligt! Det får vi hoppas i alla fall :D 
 
Påtal om Pontus så hittade jag denna bilden idag. Och gillar att den beskriver honom sjukt bra! En kaffedrickande gitarrist/sångare (för vi låtsas att han sjunger i koppen ok?
 
Har ätit alldeles för mycket ostbågar så nu mår jag superilla, hahah 
och är dessutom extremt trött så tänker nog mest vila lite och kanske kolla på någon trevlig film! eller Desperate Housewives! vi får se :) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
PUSSHEJ <3