kreativ!

trolololololo!!
jag har verkligen blivit jättekass på att blogga det senaste!! usch! fy skäms på lilla mig!
har precis dukat bordet för mor och lilla fader är och hämtar pizza :)
idag har jag typ inte gjort så mycket, haha! eller joo, jag har faktiskt pluggat! jag har pluggat igenom hela teoriboken!! awesome! 118 frågor och jag hade 108 rätt!! bara för att jag är megacool och räknar :)
har bestämt mig för att plugga teori hela helgen så jag kan bestämma ett datum för att göra provet :)  är nämligen klar med körningen om jag inte har talat om det :)  känns redigt gött ändå!
har äntligen gjort antagningsprovet till gymnasiet också! gjorde det i onsdags! gick megabra! först fick vi göra ett teoriprov, som gick super! haha! och sen fick vi en liten rundvandring i musik och studiosalarna :) sen så fick vi spela en valfri låt! och jag har haft svårt att bestämma mig vilken låt jag skulle spela, så det fick bli en egen till slut, haha!
jag har även kommit igång rejält med tecknandet igen! sjukt skojj faktiskt! iallafall de dagar då jag har en riktigt kreativ sida! haha! ibland har jag inte det och kan inte ens ta på mig eyeliner! haha! igår tecknade jag en bild på Johnny Depp, dock ser det inte ut som honom, men iallafall! haha! och jag började även med en liten bild i färg som jag tänkte jag kunde ha som tävling så man kan vinna en länk :) vad säger ni om det? skulle det passa er läsare i smaken??
nu tänkte jag fota lite med Alva! vi får väl se om det finns en bra kreativ sida hos mig idag :)
puss o hej ! <3
Petra Johnson

Ja, du är verkligen en kreativ ung dam!! Särskilt när det gäller ditt rum!!!<3